Spring naar inhoud

De #Rundisney Medailles

Het duurt nog iets meer dan twee maanden maar iedere dag denk ik er al wel aan. De Halve Marathon die ik ga lopen in Disney Land Parijs.

13724044_1501346363224654_7323283064361956664_o

Deze week zijn de foto’s van de Medailles verschenen en ik kan het niet laten om ze even te delen. Je ziet de foto’s van de medaille voor de Kidsruns, de 5K,  de Halve Marathon en de Disney Challenge, die laatste is een lastige hoor. Deze medaille krijg je als je in één jaar in Parijs deelneemt aan de Halve Marathon en in één van de andere parken in de U.S.deelneemt aan een Rundisney Event. Niet voor iedereen weggelegd uiteraard,maar geloof me er gaan een hoop Amerikanen deze kant op komen in het weekend van het #rundisney event.

Ik kan niet wachten op dit event wat voor mij een van de mooiste ooit gaat worden!

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

7 gedachten over “De #Rundisney Medailles Plaats een reactie

  1. Ah, nu snap ik waar die vierde voor is. Die is wel tof hoor! Echt superjammer dat ik dit jaar niet meedoe; ik had me eigenlijk gewoon in moeten schrijven. Dan moet jij maar extra genieten voor degenen die niet meegaan 😉

  2. Eén van de… de mooiste!! Ik kan echt niet wachten, al hoop ik wel dat ik het haal dan.. want die medailles.. zucht.. neem aan dat als ik 21 niet uitloop dat ik recht heb op 5 haha 🙂 zenuwen denk ik… het komt wel rap dichterbij nu!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: