Spring naar inhoud

Ik had er geen zin in

Het was even stil op mijn blog en andere social media kanalen. In het kort gezegd, ik had vakantie en alhoewel ik best wel tijd had om te bloggen heb ik het niet gedaan. Weet je waarom, ik had vakantie. Het feit dat ik in een aantal weken aan het kamperen was in een tentje zonder stroom, zonder water én zonder internet speelde zeker mee. Maar de grootste reden was dat ik er geen zin in had. Ik blog omdat ik het leuk vind niet omdat ik het moet en nu had ik na een druk blog jaar even geen zin.

Gelopen heb ik overigens wel, minder dan normaal maar wel hele mooie rondjes in het Noord-Hollands duinreservaat. Wat is het daar toch mooi!

damfasthoog

 

Ook was ik tijdens de vakantie nog even op en neer naar Amsterdam (ik was tenslotte dichterbij dan normaal vanuit Den Bosch) waar Asics in samenwerking met Run2Day een Dam tot Dam event had georganiseerd. Dat was echt heel tof maar daar later meer daarover deze week.

De komende week ga ik weer mijn normale drie keer in de week lopen, want september komt eraan! September met een aantal bijzondere hardloopevenementen waar ik klaar voor wil zijn! En bloggen, ik heb er weer zin in om mooie verslagen te maken van mooie evenementen, gesprekken met mooie mensen en reviews van mooie (en minder mooie) producten. De komende weken ga ik uitgebreid vertellen wat er allemaal aan komt.

Ook leuk, er komen twee toffe acties aan. Wat precies vertel ik nog niet maar let op de Facebook pagina.

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

4 gedachten over “Ik had er geen zin in Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: