Spring naar inhoud

Wil jij dezelfde hardloopschoenen als een Olympisch atleet?

Hij komt er weer aan de Dam tot Damloop, in mijn ogen een van de leukste hardloop evenementen van Nederland. Goed het is druk, heel druk maar de sfeer is ongeëvenaard tijdens dit mooie evenement. Vorig jaar mocht ik  al eens starten en het was een groot feest. Dit jaar ga ik weer maar voor het zover is heb ik eerst nog twee mooie events van Asics (de hoofdsponsor van de Damloop).

Vorige week had ik het eerste event in de Pop-up Dam store bij Run2Day aan de Overtoom in Amsterdam. In deze Pop-up store vind je een store in het Damloop thema en je kunt je Asics kleding laten customizen met een damloop tintje. Ook vind je in de store het antwoord op twee vragen van de prijsvraag waarmee je een pakket ter waarde van 500 euro kunt winnen., De link van de prijsvraag vind je hier.

Asics bloggers event 11 aug Zout Fotografie (151 van 154)

Ik werd ontvangen door de mensen van Asics en samen met heel veel bloggers werd de Damstore geopend onder het toeziend oog van Olympisch atleet Robert Lathouwers. Ik had mijn vakantie even onderbroken om hier bij te zijn, ik vind het altijd tof om alle bloggers bij elkaar te zien. Stuk voor stuk zijn het allemaal gepassioneerde mensen die oprecht van hardlopen en sporten houden en een training van Robert is altijd fantastisch. Dat ik alweer de oudste was die avond begint te wennen, mijn leeftijdsgroep moet tenslotte ook vertegenwoordigd zijn. Na een korte introductie van Asics en Robert stond iedereen geheel gekleed in een nieuw Asics setje én op nieuwe DynaFlyte’s klaar om het Vondelpark in te gaan. In het Vondelpark zouden we van Robert een springtraining krijgen.

Na een klein stukje warm te hebben gelopen begint de training met wat warming up oefeningen die niet nog niet zo makkelijk zijn als je ze nooit doet. Met actief strekken werden de spieren losgemaakt. Daarna begonnen wat oefeningen die al best wat van ons vergde en langzaam werden de oefeningen steeds intensiever. Robert deed ze allemaal voor en dan zie waarom hij aan de top heeft gesport, ieder spiertje is onder controle en hij kan met zijn linker hersenhelft communiceren met zijn rechter kleine teen. Alles word perfect uitgevoerd en als Robert dan een sprintje voordoet dan denk je echt dat het asfalt om je oren gaat spatten zo snel dat hij is.

Asics bloggers event 11 aug Zout Fotografie (78 van 154)

Daarna gingen we nog één oefening doen, hardlopen op 90 procent van je maximale vermogen voor 50 seconden en dan nog 10 seconden op 100 procent. De eerste keer is dat niet echt moeilijk en je weet dat je daarna weer een minuut mag wandelen. Maar na twee keer dit gedaan te hebben werd iedereen toch verdacht stil en we hadden nog een paar keer te gaan. Ik kreeg het zwaarder en zwaarder en merkte dat al bijna twee weken op een luchtbedje slapen zijn tol ook eiste. Ik dacht echt dat ik bij de vijfde keer dood zou gaan, kolere wat was dit zwaar ik was blij dat de uitgang van het Vondelpark weer in zicht was. Na een zware training werd er nog flink nagekletst en ging ik terug naar mijn tentje in de buurt van Castricum om de volgende dag met spierpijn wakker te worden.

Asics bloggers event 11 aug Zout Fotografie (147 van 154)

Win de Dynaflytes
Het was een topavond waarvoor ik Asics wil bedanken. Door een logistiek dingetje had ik  die avond een paar Asics Dynaflytes extra en die ga ik dus weggeven. Ook Robert Lathouwers is heel enthousiast over de schoen en draagt ze bij al zijn trainingen. Wil jij dit gevoel ook ervaren, dat kan. Ik geef deze schoenen weg, één keer gedragen voor bovenstaande training in de maat 42 en ze kunnen van jou zijn.

DynaFlyte_heren_hr

Wat moet je doen, geef antwoord op de volgende vraag. Op Robert zijn arm staat een tattoo met twee jaartallen. Welke jaartallen staan hier op. (het antwoord kun je vinden op http://www.robertlathouwers.nl).

Ja mag je antwoord hier onder geven of op Facebook.
30 Augustus maak ik de winnaar bekend.

 

**update – Antwan heeft via loting de schoenen gewonnen. Gefeliciteerd Antwan stuur je me even een bericht via info@maridurieux.com

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

25 gedachten over “Wil jij dezelfde hardloopschoenen als een Olympisch atleet? Plaats een reactie

  1. 2008 en 2012! Top actie ook, ik loop altijd op Asics en heb toevallig ook nog eens jouw maat. Nieuwe schoenen staan op de planning ivm de Marathon van Amsterdam, deze zijn dus erg welkom 😊

  2. Ha Mari! De jaartallen die er op staan staan er samen met de 5 olympische ringen en de plaatsen van de spelen. De jaartallen zijn 2008 en 2012! Ik draag van Asics normaal 40,5 of 41… Geen poezelige voetjes dus. 😅 Dus ben bang dat ze misschien te groot zijn. Maar mijn wederhelft draagt 42-42,5 dus zou hem dan wellicht passen mocht ik de gelukkige worden. Normaal deel ik graag, maar deze beauties zou ik egoïstisch zelf willen houden😎😎😎! Succes met de Dam tot Damloop! Ik heb helaas geen ticket kunnen scoren 😶! Groetjes Patty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: