Spring naar inhoud

Waar liep ik en waar ren ik naartoe?

Het was belachelijk stil op mijn blog, zelfs na mijn vakantie verscheen er niets maar dan ook echt niets van mijn typsels hier online. Had ik niets te vertellen, ja zeker wel maar het lukte niet. Na mijn vakantie was ik een beetje aan het hoesten en met de dag werd dat beetje een beetje meer. Nu was ik in het begin van de vakantie in het Dolfinarium en ik weet zeker dat de zeehonden daar jaloers zouden zijn op mijn geblaf. De huisarts kwam met de conclusie “acute bronchitis” nou lekker dan dacht ik, heb ik weer. Met een recept voor antibiotica en een puffer werd de behandeling ingezet. Inmiddels gaat het goed maar ik heb even niets gedaan en nergens geen energie voor gehad.

Running

September staat voor de deur en september brengt mooie dingen, ieder weekeinde een hardloopevenement. Van kleine hardloopevenementen tot hele grote en ik ga er enorm van genieten. Op 4 september is de Urban Culture Run in Utrecht, lekker door de stad rennen. Zondag 11 september organiseren we met de Running Junkies het meest laagdrempelige evenement van Nederland de ParkRun in onze eigen stad, daar zijn we nu druk mee en het wordt leuk dat weten we zeker. Dan komt het leukste hardloopevenement van Nederland op 18 september de Dam tot Damloop. Daar ga ik voor de tweede keer aan meedoen en heb er echt zin in. Als klap op de vuurpijl is er 25 september de halve Marathon in Disney Land Parijs, ik kan jullie vertellen daar ben ik nu al zenuwachtig voor. De eerste keer dat RunDisney in Europa iets organiseert en ik ben er gewoon bij, zo enorm vet vind ik dat. Ik droom er nu al van en het kan niet anders dan fantastisch worden.

Goed genoeg te doen dus in september, nu als een dolle mijn conditie weer omhoog krijgen want een antibiotica kuurtje gaat niet in je koude hardloopkleren zitten. Inmiddels al wel wat gelopen de eerste 10 kilometer voelde als de laatste van mijn Marathon zo zwaar, maar het ging wel. Gisteren nog een klein stukje op hoger tempo gelopen met tussendoor wat slijm oprochelen (sorry) en dat ging best goed.

Ik liep dus bijna nergens, in September loop ik overal naar toe en heb er belachelijk veel zin in! Bring it on!!

IMG_2669

Keep on running in a free world!!

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

8 gedachten over “Waar liep ik en waar ren ik naartoe? Plaats een reactie

  1. Al weer lekker bezig, september is inderdaad een drukke renmaand, wel erg leuk en motiverend na de vakantie! Succes zondag, het andere deel van de hardloopwereld loopt over de Afsluitdijk denk ik 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: