Spring naar inhoud

September wordt Testtember

De zomer ligt voor het grootste gedeelte achter ons en Runner’s World heeft in het september nummer weer de grote schoenen test gepubliceerd. Ik hou van hardlopen én van hardloopspullen. Ik ben in de positie dat ik wel eens wat toegestuurd krijg maar buiten dat koop ik zelf ook gewoon mijn spullen. Veel te veel overigens maar daar kan ik niets aan doen dat gaat van zelf. Zo heb ik al best veel hardloop jasjes maar het exemplaar wat vorige week heel dik in de aanbieding was moest ik natuurlijk toch echt hebben. Je snapt dat de kast uitpuilt en het einde nog lang niet in zicht is. Neem daarbij dat mijn vrouw tegenwoordig ook hardloopt dus je snapt dat de hardloopspullen in huize Durieux volop aanwezig zijn.

JPEG image-EB0A657B4C94-1

Ik vind het zelf fijn om te lezen hoe andere mensen nieuwe spullen ervaren en zoek daar ook naar als ik zelf iets nieuws wil aanschaffen. Overigens doe ik dat niet alleen met hardloopspullen maar met alles, van gril apparaten tot en met fietsen. Ik ben me er ook bewust van dat het dan de mening is van een gebruiker en probeer eruit te halen wat voor mij van toepassing is. Hoe meer ik lees hoe meer ik ben geïnformeerd. Met deze insteek wil ik ook de informatie delen, zodat je er iets aan hebt en het je kan helpen om tot een eventuele aankoop over te gaan of juist niet natuurlijk.

IMG_3303

Alle spullen die ik heb getest, probeer ik uitgebreid uit. 10 kilometer lopen op een paar schoenen is naar mijn idee geen uitgebreide test. Ik heb dus veel gelopen op de schoenen en de kleding veel gedragen. Daar komt mijn mening uit, die mening is geen wetenschap maar een ervaring. Ik zal mijn mening aanvullen met technische details zover die bekend zijn bij mij. Vanaf het begin van dit jaar ben ik al bezig om al deze producten te beoordelen dus tijd voor de reviews.

Wat gaat er allemaal aankomen in de reviews. Onder andere de Brooks Launch 3, de Puma Ignite Dual, Saucony Ride 9, Topo Athletic Fli-Lyte, The North Face hardloopkleding en trainingsschoenen, Luna Sandals, Skechers Forza, Falke hardloopkleding en Asics DynaFlyte schoenen en Asics kleding.

Natuurlijk komen er in september ook de gewone blogs maar…
Testtember is coming up!

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “September wordt Testtember Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: