Spring naar inhoud

Even voorstellen, Team Disney

Nog een kleine 3 weken en het is echt zover. A dream come true, ik ga een halve marathon rennen in Disneyland Parijs. Ik ga alleen niet alleen, in mijn kielzog gaan mee mijn allerliefste vrouw Charlotte mee en onze zoon Milo.

RunDisney_familie

Op 25 september sta ik om 7 uur aan de start van de Halve Marathon. Dat ik een halve Marathon ga rennen is niet zo gek. Dat moet ik kunnen na een hele Marathon moet de halve altijd kunnen zou je denken. Toch is het lang geleden dat ik een flinke afstand had gelopen. Gisteren maar eens even geprobeerd boven de 15 kilometer te lopen en dat lukte zonder problemen gelukkig. Het tempo was niet bijzonder hoog en mijn PR van 1:45,12 ga ik zeker niet verbeteren. Dat is overigens ook echt niet de bedoeling. Als ik wil stoppen om selfies te maken met Mickey Mouse of mijn grootste held Buzz Lightyear dan ga ik dat gewoon doen. Wie weet kom ik wel als laatste over de finish!

IMG_2673

Op 24 september om 7 uur in de ochtend staat Charlotte klaar voor de 5 kilometer run door de twee Disney parken. Op 29 mei dit jaar liep ze haar eerste 5 kilometer run na 6 weken trainen, tijdens de Vestingloop in Den Bosch. Deze 5 in Disney zullen niet als vanzelfsprekend gaan maar er staan wel twee hele trouwe fans langs de kant om haar aan te moedigen. Dat Mickey haar bij de finish opwacht zal zeker ook meehelpen.

mickey-1-650-256

Om 10 uur op dezelfde dag gaat Milo (hij is echt vernoemd naar Milo Thatch uit de Disney film Atlantis) de kidsrun lopen, Milo heeft al vaker een kidsrun gelopen waar ik hem dan toch vaak over de eindstreep tilde. Nu zal het anders zijn, afgelopen jaar heeft hij heel vaak van huis naar school gerend omdat hij dat echt leuk vond.

Zijn we al klaar voor Disneyland Parijs, nee zeker nog niet. Hebben we er zin in, ja iedere dag een beetje meer!

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

15 gedachten over “Even voorstellen, Team Disney Plaats een reactie

  1. Echt super leuk dat je naar Disney gaat! Stiekem ben ik wel jaloers! Ik zeur de oren van mijn vriend zijn kop om naar Disney te gaan maar iedere keer zegt die Dus Nie, ik moet gewoon geduld hebben en de halve van Amsterdam maar gaan lopen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: