Spring naar inhoud

Even iets anders dan hardlopen met Asics

Ik krijg wel eens de vraag of ik nog andere sporten beoefen naast hardlopen. Nou, nee 3 keer in de week hardlopen vind ik genoeg. Ik fiets iedere dag naar mijn werk en wandel iedere pauze (weer of geen weer). Van tijd tot tijd doe ik wel wat core stability oefeningen maar daar houd het dan ook wel mee op.

Gisteren heb ik kennis gemaakt met een voor mij totaal nieuwe sport, Jumping Fitness. Ik was op uitnodiging van Asics in Amsterdam. Daar waren we met veel mensen aanwezig in de Run2Day Pop-Up Damstore, die store is speciaal ingericht voor de Dam tot Damloop. Op onze DynaFlytes en in onze Asics gear renden we eerst door het Vondelpark. Op deze warme zomeravond was het park druk met mensen die genoten van de laatste restjes zon, sporters in alle soorten. Iets heel anders, de lucht van wiet kwam je op veel plaatsen tegemoet (vies hoor), tot zover de frisse buitenlucht dus.
Zout FotografieNa een paar kilometer rennen kwamen we aan bij Studio Anna Mora waar we werden opgewacht door twee trainers in een ruimte vol met kleine trampolines. We werden drie kwartier gedrild door de trainers op een hele toffe manier. Springen op Justin Bieber en andere vrolijke muziek. Rainbows en hartjes werden gemaakt met onze armen en handen, serieus sporten met een dikke knipoog om er echt heel veel plezier in te houden.

Zout FotografieDe training werd steeds intensiever en tegen het einde gaf iedereen alles, applaus voor jezelf en dat gebeurde. De zomeravond hielp mee aan de warmte in de zaal en na afloop was echt iedereen doorweekt van het zweet.Zout FotografieDe work out ging voluit en gaf een voldaan gevoel. Het grappige is dat het heel intensief is zonder een moe gevoel te krijgen. Ik ben fan in ieder geval, dat komt ook door de mensen die meededen het was behoorlijk hilarisch. Tijdens de hele avond werden er prachtige foto’s gemaakt door Rein van ZoutfotografieZout Fotografie

Na afloop weer een paar kilometer terug rennen omkleden en in de trein naar Den Bosch. Deze week deed ik dus meer dan hardlopen en vond het echt zo leuk!! Dankjewel wel Asics voor de uitnodiging en tot aan de start van de Dam tot Damloop.

Wie zie ik daar trouwens nog meer?

Keep on Jumping in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

4 gedachten over “Even iets anders dan hardlopen met Asics Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: