Spring naar inhoud

Een droom van 21,0975 km

De halve marathon van Disneyland Parijs komt er aan en vandaag is de route bekend geworden het is echt een droom van 21,0975 km. Ook de 5 kilometer route is er een om bij te watertanden, mits je Disney leuk vind, maar zijn er mensen die dat niet doen eigenlijk?

De Start is net buiten het Disney village en gaat dan richting het Disneyland hotel, vanuit daar ren je meteen door Mainstreet, ja echt je rent daar! Mainstreet waar normaal duizenden mensen wandelen en naar de Parade kijken daar mag je nu rennen. Je loopt door naar de hub (het centrale plein wat alle landen verbind) en je ziet Le Château de la Belle au Bois Dormant voor je, de Disney fotografen leggen alles vast en dat kun je later terug vinden via je startnummer. Door naar Tomorrowland en om Space Mountain, je zou eigenlijk een ritje willen maken maar je bent aan het rennen nu. Zo loop je door het park daar waar je anders nooit maar dan ook nooit kan rennen, daar is nu de weg vrij voor jou en mij. Ik kan zo nog de hele weg beschrijven maar dat ga ik vast doen als ik er gelopen heb. Nu zijn het gedachten die in mijn hoofd komen, gedachten van de droom om door Disneyland Parijs te rennen.

Hieronder zie je de route van de 5 kilometer en de halve marathon.

schermafbeelding-2016-09-15-om-14-20-25

schermafbeelding-2016-09-15-om-13-58-49

Als je alles van het hele programma door wil lezen kun je hier het officiële boekje vinden.

Heb ik al gezegd dat ik er zin in heb!! De start van de halve marathon is trouwens om zeven uur in de ochtend. Geeft niks ik kan waarschijnlijk toch niet slapen.

Ook leuk om te lezen hoe ik hier terecht kom en wie er mee gaan.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

6 gedachten over “Een droom van 21,0975 km Plaats een reactie

  1. Ik weet het niet zeker maar ik krijg toch sterk de indruk dat jij er zin in hebt 🙂 Kan ik moet goed voorstellen zeg. Dit is wel een heel bijzondere loop. Geniet er van. Veel plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: