Spring naar inhoud

Hardlopen in Disney en er over schrijven

Ik weet dat er best wat mensen zitten te wachten op mijn verslag van het afgelopen weekend in Disneyland Paris. Ik liep daar de Halve Marathon en de rest van mijn gezin de Kidsrun en de 5 Kilometer.

Toch laat dat verslag nog heel even op zich wachten, ik zweef namelijk nog. Ik zweef met Pixie dust en een magisch gevoel nog gedachten door alles heen wat ik dit weekeinde heb meegemaakt. Ik besef nog steeds niet hoe bijzonder het was en wat voor enorm fijne mensen deel uitmaakten van een droom die werkelijkheid werd. Die werkelijkheid was nog mooier dan alles wat ik er al over had gedroomd.

disney-dream

Het verslag komt maar ik kan het nu nog niet onder woorden brengen. Een ding weet ik wel, een droom is nog mooier als je hem op dat moment kun delen met fijne mensen en die waren er heel erg veel.

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

7 gedachten over “Hardlopen in Disney en er over schrijven Plaats een reactie

  1. Neem de tijd hoor. Tegenwoordig lijkt het alsof je op de finishlijn al je blog moet schrijven maar dat is onzinnig. Een foto hooguit met een oneliner is genoeg en de rest komt later.

    Groetjes,

    Dorothé

  2. Ik snap je helemaal! Ik zette het wel op papier en merkte dat mijn gedachten net als die wandelaars op het parcours gingen, kris kras en van hot naar her. En genieten doe ik ook gewoon nog steeds. Ik kon het niet geloven dat ik daar liep. Het was zo bijzonder. En die medaille, die is nog veeeeeeeeel mooier dan op de foto’s. De grootste en in alle opzichten de zwaarst wegende die ik ooit heb binnengehaald. Geniet nog lekker!

  3. Ik zag een melding “Hardlopen in Disney…” en dacht Yes… Een leuk verhaal lezen… op hem en zie dat het een teaser is… beetje teleurgesteld, maar tijdens het schrijven van dit bericht Denk ik… Ja logisch even alles laten bezinken en in woorden kunnen omzetten en dan… Een geweldig leuk verhaal lezen… ben zeer benieuwd… ik wacht vol spanning 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: