Spring naar inhoud

Waar ga jij hardlopen in oktober, loop je mee met mij?

Uiteraard zijn er in de herfst weer veel leuke evenementen waar je kunt gaan hardlopen. Ik heb een drukke maand achter de rug en hou het zodoende in oktober wat dichter bij huis, in mijn geval heel dicht bij huis. Twee van de evenementen waar ik ga hardlopen wil ik uitlichten en wie weet kom ik jou hier wel tegen.

14196139_862099257260289_8820072279462986330_o

Urban City Run ‘s-Hertogenbosch
Deze gaat plaats vinden op 23 oktober, zondagmiddag om 13:00 uur om precies te zijn. Wat gaan we doen, de stad ontdekken op een sportieve manier. Ik zelf ga je rondleiden door mijn stad, de stad die ik op mijn duimpje ken. Door het centrum, over een prijswinnende brug door de nieuwe wijk het Paleiskwartier waar je hoogstaande architectuur ziet. Langs de middeleeuwse Kathedraal, alle mooie stukjes en steegjes daar gaan we hardlopen op een rustig tempo. Waarom doen we dit, nou omdat we het zo leuk vinden om met andere mensen hard te lopen door onze stad. Loop mee met deze verassend tocht van ongeveer 10 kilometer. We verzamelen bij Run2Day Den Bosch waar je ook je spullen veilig kunt achterlaten. Het kost helemaal niets en je krijgt er een hoop leuks voor terug. Zie ik je daar? Je kunt hier je aanmelden via het Facebook evenement.

denbosch

Ben je nog nooit in Den Bosch geweest dan is dit de kans om de stad op een leuke manier te ontdekken. Daarna heb je nog tijd genoeg om een heerlijk Bossche Bol te gaan eten. Een week later is het dan al weer tijd voor de volgende run.

Halloween Run 2016
Op zaterdagavond 29 oktober is het weer tijd voor de Halloween Run! Run2Day Den Bosch organiseert dit jaar weer de Run. Het centrum van de stad wordt tijdens deze avond onveilig gemaakt door heel veel hardlopers!

 

10687931_677350645705634_1919022498058444983_o

Wees creatief en creëer de meest angstaanjagende Halloween outfit. Argeloze voorbijgangers en toeristen zullen zich doodschrikken van alle rennende zombies en skeletten! Om 22:00* uur gaan wij van start vanuit de Run2Day winkel. Tot middernacht maken wij de stad onveilig. Er is geen ontkomen aan! Je hart gaat tekeer, iedereen haalt gejaagd adem.

img_7363

De run zal rond 7-8km zijn en tussendoor zullen er 3-4 stops zijn waar even gefeest wordt. Als je 5km achter elkaar kunt hardlopen, dan kun jij meedoen aan de Halloween Run 2016. Schrijf je gratis in voor de griezeligste loop van het jaar via deze link

Zie ik je op een van deze evenementen, zou ik erg leuk vinden!

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

12 gedachten over “Waar ga jij hardlopen in oktober, loop je mee met mij? Plaats een reactie

  1. Hier is het vorige week Dwars door Hasselt geweest, dat is ook altijd een tof parcours. Die Halloween Run lijkt me helemaal de max! Jammer dat het zo ver is (ben van België), anders zeker het overwegen waard!

  2. Hoi (: Ik lees sinds kort je blog en het lijkt me leuk om mee te doen aan de Urban City Run! Nu vroeg ik me af of er een bepaald niveau voor nodig is? Ik snap dat ik 10 km moet kunnen hardlopen, maar qua tempo? Groetjes, Marijke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: