Spring naar inhoud

Hoe was die Urban City Run ‘s-Hertogenbosch eingenlijk

Afgelopen weekend was de Urban City Run in ‘s-Hertogenbosch. Een klein maar leuk evenement wat ik had bedacht om te doen, niks spannends of groots maar gewoon hardlopen met bekenden en onbekenden. Niets commercieel en iedereen kon gratis deelnemen. Hoeveel mensen er zouden komen wist ik niet, wel wist ik dat dit niet echt belangrijk was.

20161023_Urban run-18.JPG

De week voor het evenement had ik een route uitgezet en hem zelf gelopen, ik wilde graag door het historische stadscentrum en door de nieuwbouwwijk het Paleiskwarter. Deze wijk is een toonbeeld van moderne architectuur en dus zeker interessant om doorheen te hollen.

Om 13:00 begon het evenement en we konden terecht bij Run2Day den Bosch om daar onze spullen achter te laten. Altijd fijn als je ergens binnen kunt verzamelen. De opkomst was een mooi aantal mensen waarvan ik er heel veel niet kende, en juist dat maakt het extra leuk. Het idee dat je iets kunt bijdragen aan het plezier in hardlopen van een ander vind ik erg prettig. Het weer zat mee en de zon kwam lekker door, in de ochtend was het best fris dus dit was erg welkom. Op een langzaam tempo renden we richting de oude Citadel voor een warming-up, verzorgd door Susanne die dit vaker doet bij de lokale Atletiek vereniging O.S.S. Volo.

Hierna hadden we een heerlijke route en de samenvatting kun je op onderstaand beeld zien (mocht de film niet laden is hier de link).

De route was 10 kilometer die we op een rustig tempo met zijn allen hebben gelopen, mooie gesprekken en verhalen onder weg. Al met al was het een zeer geslaagde try out en in Maart komt er een vervolg, loop je dan mee?

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

6 gedachten over “Hoe was die Urban City Run ‘s-Hertogenbosch eingenlijk Plaats een reactie

  1. Goed initiatief. Wij hebben RCC oftewel de Rotterdam Running Crew. Die isuuuu ooit begonnen met een paar lopers. Ik vind het tof om zo nu en dan op onbekende plekken te lopen soort van krenten in de looppap.

    Groetjes,

    Dorothé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: