Spring naar inhoud

Wat wil jij in je hardloopschoen?

De lijstjes wat iedereen wil voor sinterklaas vliegen om onze digitale oren en ik kan ook wel delen wat voor moois er allemaal op ons ligt te wachten. Toch wil ik het even niet hebben over hele mooie hardloopschoenen, flitsende lampjes en fantastische thermoshirts. Ondanks dat ik daar graag mijn ervaringen over deel hoor.

asics_sint

Wat ik in mijn schoen wil is motivatie. Ik merk aan veel mensen dat de motivatie in deze donkere maanden wat wegvalt. Bij mij is dat niet helemaal het geval maar ik wel pech dat mijn lichaam gewoon net wat minder functioneert als het kouder is. Toch laat ik me niet uit het veld slaan en loop met heel veel plezier over het algemeen. Dat lukt me een stuk makkelijker omdat ik op iedere woensdagavond een afspraak heb met heel veel andere hardlopers, die gaat altijd door en is super motiverend.

En dat wil ik graag de hele winter, lekker lopen met heel veel andere mensen en het plezier van hardlopen delen. Dat gun ik jou ook, iedere keer als jij je hardloopschoenen aantrekt. Iedere keer als jij naar buiten gaat of op de loopband springt.

Ik hoop dat als jij je schoen zet dat daar een portie motivatie in komt waar je weer maanden mee vooruit kan. 

Om die motivatie te voeden krijg je van mij een aantal links waar ik graag naar kijk en altijd plezier aan beleef.

Op zondagavond valt altijd de nieuwsbrief van Runner’s High in mijn mailbox en ik vind hem fijn. Je checkt hem hier

Waar ik ook graag naar kijk is het kanaal van de Ginger Runner op Youtube. Deze hardloper loopt graag trails en zijn reviews zijn onderbouwt en grappig. Je kijk hier naar zijn kanaal.

Als laatste deel ik je de link van het Asics Frontrunner team in Duitsland. Volgend jaar komt er een Frontrunner team in Nederland onder aanvoering van niemand minder dan Robert Lathouwers. Op deze link vind je heel veel mensen die veel plezier hebben in hardlopen over asfalt, bergen en door de modder. Het mooie is dat jij je in januari kunt aanmelden voor het Nederlandse Asics Frontrunner team.

 

Keep on running in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

5 gedachten over “Wat wil jij in je hardloopschoen? Plaats een reactie

  1. Motivatie is hier ook wel welkom ja! Ik moet mezelf echt de deur uit slepen in het donker en de kou, en dat gebeurt dan ook vaker niet dan wel. Ik hoop dat de Santastreak van Just Keep Running me weer een boost gaat geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: