Spring naar inhoud

Hardloop-kerstcadeau ideeën

Als je nu nog steeds cadeautjes moet kopen voor de kerst ben je laat, als je dan ook nog voor een sportief iemand iets moet kopen heb je geluk. Ik geef je wat cadeau tips!

ThinkstockPhotos-491059760.jpg

Als je sport ondergoed zegt, dan zeg je eigenlijk Odlo. Het Blackcomb Evolution Warm is zo’n kleding stuk wat je in koude winterdagen als basis kunt dragen. Antibacterieel, dus alle ongewenste geurtjes blijven er niet in zitten. Het is een strak  shirt met ideale temperatuur regeling. Dat het mooi is kun je gewoon zelf zien natuurlijk hier onder

uw_tor_1617_170952_10447_a.jpg

Ik ga altijd op de fiets naar mijn werk en soms neem ik mijn sportkleren mee om naar huis te rennen. Deze tas is daar perfect voor, ruimte voor een laptop én je sportkleding. De Nieuwe Osprey Nebula 34

Nebula.jpg

Asics heeft hun vlaggenschip weer eens grondig onder handen genomen en komt met de 19de versie alweer van de uiterst comfortable Asics Nimbus. Dit is de Lite-show versie die extra reflecterende details heeft voor in het donker.

52374402-zoom.jpg

Als je dan toch wil opvallen in het donker is de LB tight van Asics een goed keuze. Ik heb hem zelf al getest en laat dat deze week nog zien op mijn blog. Als er licht opschijnt dan reflecteert de broek en ben je zeer goed zichtbaar. Uiteraard is er ook een damesversie beschikbaar.

lb-calf-tight-reflectie-compr_1500x1500_105221.png.jpeg

Voor als je zelf even niet kunt lopen en gaat kijken naar een van de vele hardloopevenementen die ons land rijk is. Dan houd je je chocomel of koffie lekker warm in deze 0,35 liter thermos van Hydro Flask.

Hydro-Flask-W12-Lava copy.jpg

Ook deze ben ik druk aan het testen en tot nu toe zeer tevreden, de Orbiloc Run Dual. Deze zie je komende week uitgebreid op mijn blog verschijnen. Ik heb deze samen met andere lampjes getest om het verschil goed te kunnen zien. Ik ben fan.

Orbiloc-Run-Dual-Sportverlichting-Rood-ORD-111.jpg

Als je echt niet meer weet wat je moet geven kun je altijd terugvallen op het beproefde cadeau, de sokken. Als je dan wel kwaliteit wil geven ga je uiteraard voor Falke sokken. Fake maakt op het moment ook hardloopsokken voor mensen die problemen hebben met hun achillespees, de Falke Achilles.

falke-falke-achilles-men-kompressionssocken-frontview-5834ec44e6b89-medium.jpg

Genoeg cadeau ideeën voor de sportieve mensen onder ons. De kerstman kan wel roepen Hohoho maar we gaan toch echt lekker hardlopen deze winter.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “Hardloop-kerstcadeau ideeën Plaats een reactie

  1. Ben benieuwd naar de lampjestest. Ik ben jaloers op de sportmerken die je beschrijft. De meeste liggen ver boven mijn budget. Dat budget gaat altijd op aan schoenen… de Nimbus dus.

    Groetjes,

    Dorothé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: