Spring naar inhoud

2017 het jaar van de….

Zo op het randje van 2016 kan ik terug kijken op een vreemd jaar. Ik heb echt zoveel mooie momenten meegemaakt met hardlopen maar het was ook een jaar dat mijn lichaam even van slag was met diversen probleempjes. Bronchitis, longontsteking en de “normale” nier problemen. Alle problemen lijken voor nu dan echt even opgelost en het enige wat weer op gang moet komen is mijn conditie. Vier Antibiotica kuren in vier maanden is natuurlijk niet echt bevorderlijk. Maar ach die conditie komt wel weer goed. 2017 staat voor de deur en wat zal ik in dat jaar allemaal gaan meemaken op hardloopgebied?

mari odlo.jpg

Wat er al gepland staat is de Zandvoort Circuit Run en de Vestingloop in ‘s-Hertogenbosch. Verder zie ik wel weer wat er op de agenda gaat komen aan evenementen. De halve marathon in Disneyland Paris, de Zevenheuveleloop, de Berenloop? Geen idee. Met wie ik wil gaan lopen dat is ook iets om naar uit te kijken, wat in 2017 zeker gaat gebeuren is dat ik eindelijk met Barbara kerkhof over het asfalt of door de bossen ga rennen. Op mijn “met wie ga ik hardlopen” wishlist staan nog veel meer mensen, tijd is daarin mijn grootste vijand om die plannen ook echt te verwezenlijken.

Mari_durieux_odlo.jpg

Dan hebben we nog iets, ik wil in het najaar misschien wel weer een Marathon gaan lopen. Dat plopte gisteren avond opeens in mijn hoofd en gaat er nog niet zomaar uit merk ik. Als ik dat ga doen heb ik nog geen idee waar. Amsterdam, Eindhoven in het buitenland Misschien? Valencia of nog tropischer de Curaçao Marathon? Het zijn nu nog allemaal vage hersenspinsels maar die worden vast nog wel duidelijk. Het is een mooi streven om naar toe te werken, een najaarsmarathon.

Waar en met wie ga ik lopen? We gaan het zien in tweeduizendzeventien.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

4 gedachten over “2017 het jaar van de…. Plaats een reactie

  1. Mooi dat je weer wat opgeknapt bent! Ik wens je alvast hele mooie kilometers toe in 2017 zonder blessures! Benieuwd of je echt weer een marathon gaat doen (ik ga denk ik voor Chicago maar Sneek overweeg ik ook dusss… 😉 ) en welke het dan wordt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: