Spring naar inhoud

De laatste blog……

Ja het is echt zo, dit is de laatste blog van dit jaar. Ik zat zo eens te kijken waar over ik allemaal geblogd heb en waar ik nog meer over had willen bloggen en kom tot een conclusie. Ik ben de slechtste planner ooit, wat bloggen betreft. Op het moment dat ik blog over wat ik heb meegemaakt door of tijdens het hardlopen, typ ik zo mijn verhaal en zet het online.

Op het moment dat ik echt ergens over ga schrijven zoals materiaal of een training dan heb ik daar zoveel meer plannings problemen mee. Dat komt omdat het veel meer feitelijk is en daar moet ik ook echt veel tijd in steken. Vind ik dat erg, welnee. Ik vind het juist echt leuk om over spullen te schrijven maar de planning daarvan is lastig. Ik blog omdat ik het leuk vind en niet moet. Ik ga dus niet over winterkleding bloggen als het maar niet kouder wordt dan 15 graden, ik wil er wel echt eerst zelf in lopen in de kou. Pas dan kan ik er echt iets over schrijven.

Zo had ik een paar weken geleden het idee om over lampjes en reflectie in het donker te bloggen, ondersteund door filmpjes. Ik ben inmiddels al twee avonden aan het filmen geweest. Een avond waren de beelden niet scherp, de andere avond ging de lamp stuk. Uiteindelijk heb ik dus nog steeds niet voldoende beeld materiaal. Dat had ik even anders ingeschat, avondje filmen en dan “even” monteren en dan online. Het loopt dus net iets anders dan gepland en dat gebeurd vaker. Ik blog op mijn manier en doe het helemaal alleen, als dat inhoud dat een planning anders loopt dan is dat maar zo.

Maar wat ik zo fijn vind aan het bloggen is dat jullie het lezen en steeds vaker reageren. Wat ik zo fijn vind is dat ik veel van jullie ook echt tegenkom tijdens hardloopevenementen of zomaar ergens op straat. Dat vind ik tof want jullie zorgen ervoor dat ik hardlopen leuk blijf vinden en juist daardoor wil ik er over bloggen.

mari_nieuwjaar.jpg

Ik wens jullie in dit laatste blog van het jaar een fantastisch gezond en sportief 2017 toe en hoop jullie volgend jaar allemaal weer tegen te komen, hier online en ergens in real life.

Liefs, Mari

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

12 gedachten over “De laatste blog…… Plaats een reactie

  1. Mari ook jij het beste in 2017! Ik wens je veel hardloopkilometers en dus veel inspiratie voor het komende jaar. En dat je wat minder hoeft te plannen😉

  2. Ook hier even: have a good one Mari. En heel herkenbaar; dat verhaal over die lampjes / het filmen ervan. Ik heb helaas vaak dat ik goede ideeën heb voor een blog maar dat ik vanwege drukte te lang uitstel… dan is het niet meer actueel of ik ben de rode draad van dat verhaal alweer kwijt… Ken je dat? Hoe dan ook: ga je zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: