Spring naar inhoud

Hoe wordt je een Asics Frontrunner?

Gisteren is de campagne gestart om Frontrunner te worden en sindsdien komen er veel vragen bij mij terecht. Hoe moet ik aanmelden, waar kan ik informatie vinden, hoe kom ik in het team. Leuk dat de vragen bij mij terecht komen, dat zegt in ieder geval iets over mijn goede band met Asics. Maar ik zit niet in het team en heb ook geen invloed op wie er wel in komen.

Goede vragen allemaal en het antwoord van mij uit is vrij simpel. Ik weet niet hoe je in het team komt, maar ik weet wel waar je aan moet melden. Op asics.com/frontrunner staat alle informatie inclusief het aanmeld formulier.

Schermafbeelding 2017-01-04 om 10.09.19.png

Wat heb je nodig om een frontrunner te worden? 
Een goede motivatie en gek zijn van hardlopen én Asics spullen. Als je dat bent meld je aan en wacht je de rest van de maand af of je part of the team bent. De Captain is niemand minder dan Robert Lathouwers en dat is een held. Ik zou zeggen snel aanmelden als je het ziet zitten en duimen, keihard duimen. Want it More, zoals ze bij Asics zeggen.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “Hoe wordt je een Asics Frontrunner? Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: