Skip to content

De test, hoe zichtbaar ben jij als hardloper

Mari Durieux Alles bekijken

Runner and (ex) Drummer

13 thoughts on “De test, hoe zichtbaar ben jij als hardloper Plaats een reactie

  1. Ik draag altijd kleding met iets van reflectie. Maar als ‘hoofdverlichting’ altijd een hoofdlamp van minimaal 150lumen en hesje. Dan kan ik met die hoofdlamp altijd nog kiezen het bos in te schieten s’avonds en met dat hesje ben je best goed zichtbaar volgens mij. Als t echt bar weer is (flinke regenbui), dan draag ik een volledig reflecterende petje (helemaal zilver). Maar dan begin ik ooit echt op een kerstboom te lijken…

  2. Als ik je filmpjes zie ben ik blij dat ik een reflecterende bodywarmer heb gekocht en zo een reflextie tight! Met lampjes erbij en alles denk ik dat ik toch redelijk zichtbaar ben!

  3. Hardlopen doe ik al even niet meer ivm een blessure. Maar wandelen in het donker met het paard dan weer wel. Wij zijn net een wandelende kerstboom. Hij heeft van die gele ledlampjes om zijn benen en ik draag een hesje op standje hysterisch. Hier en daar nog wat reflecterende bandages en het feest is compleet. Tot nu toe alleen maar complimenten gehad over onze zichtbaarheid. Liever te veel gezien dan 1 keer te weinig!

  4. Nadeel van reflectie is dat het niet werkt bij fietsers die zelf zonder licht rijden…

    Voor de rest een heel duidelijk overzicht!

    Ik gebruik zelf een hesje en een armband. Soms ook nog een trail lamp, maar die geeft zo veel licht dat het net lijkt of er een locomotief op je af komt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: