Spring naar inhoud

Winterkleding aan en in de sneeuw hardlopen

Eindelijk ligt er een beetje sneeuw en wat is er leuker dan door de sneeuw een stukje hard te lopen. Oké eerlijk gezegd, vind ik het niks. Ik zit op de bank binnen met de kachel op 25, warme worstenbroodjes en koffie. Maar er zijn wel mensen die vandaag er op uit trekken voor hun rondje. Waar moet je dan op letten als er sneeuw ligt. Met gewone sneeuw is er eigenlijk niet zoveel aan de hand maar zorg er voor dat je wat kleinere pasjes neemt. Pas je tempo en en kijk goed of je niet over bevroren stukken loopt, dat kan veranderlijk glad zijn. Verse sneeuw is het beste om grip te houden. Pas op, als er ijs ligt kun je misschien maar beter besluiten om vandaag je rondje uit te stellen. Een ongeluk is dan zo gebeurd.

mari durieux asics winterjack.jpg

Maar als je dan met dit weer toch naar buiten gaat trek dan iets aan wat voor de winter gemaakt is. Asics heeft een goede wintercollectie die uiterst functioneel is. Het Lite show Jacket is een jack uit de wintercollectie. Het is aan de binnenkant lekker zacht zodat het voelt alsof je een sweater draagt. De kraag is hoog zodat je nek goed beschermt is door de wind- en waterdichte stof. Onder je armen zit een luchtdoorlatende stof zodat het ademt en je niet alsnog kletsnat wordt van je eigen transpiratie. Super handig zijn de mouwen waar een  extra stuk aan zit wat je warmer houd inclusief duimgat. In de zakken zit een klein gaatje voor je hoofdtelefoon zodat je kabel gewoon onder je jas doorkan. Een elastiek wat je kunt verstellen zorgt ervoor dat ook aan de onderkant de wind niet onder je jas komt. Al met al een fijn winterjack wat je heerlijk warm houd.

lite show jacket mari durieux.jpg

Het jack is er voor de heren in 3 kleuren, oranje, blauw en stijlvol grijs. Voor de dames komt het jack in rose, paars en zwart. De prijs voor de heren en dames modellen is 110 euro wat voor een winterjack absoluut niet teveel is.

Als die sneeuw morgen nog niet weg is, heb ik pech. Ik ga namelijk toch ga ik mijn rondje doen, de liefde voor hardlopen is groter dan de hekel aan de winter.

Keep on running in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: