Spring naar inhoud

Win een Orbiloc Run Dual, de ideale hardloopverlichting

Design uit Scandinavië wie kent het niet? Denk aan Ikea, Bang en Olufsen, Bodum en nog veel meer lifestyle producten. Deze Scandinavische designs zijn vaak net wat creatiever en anders bedacht dan design uit andere landen. Zo hebben een de Denen Anette Kristensen and Jan Jægergaard ook het bekende hardlooplampje opnieuw uitgevonden en noemden het de Orbiloc Run Dual.

mari orbiloc run dual.jpg

De eerste keer dat ik het lampje op de website van Orbiloc zag was ik onder de indruk van de aandacht die ze eraan hebben besteed. De website zelf is gewoon ook een mooi design, ik hou daar van en het geeft aan dat het bedrijf aan alles aandacht wil geven. Nu is een lampje lastig beoordelen op een plaatje, zodoende dat ik het echtte product ben gaan testen een paar weken later.

Een van de leuke eigenschappen van de Orbiloc Run Dual is dat je hem in verschillende kleuren kunt bestellen. Ik ging de witte en de rode al lopend testen. Ook weer de verpakking maakte op mij een uiterst verzorgde indruk, ik weet dat zegt nog niks over het lampje maar wel over de aandacht van de Denen aan details.

In de verpakking vind je het lampje en een armstrap met fijn klittenband. Het lampje kun je daar met een goed kliksysteem op vast klikken, het valt er gegarandeerd niet af. De armstrap is van kwaliteitsmateriaal en de klittenband structuur is fijn zodat je niet aan andere dingen vast blijft plakken. De armstrap zit prettig en omdat de band breed is hoef je hem niet heel strak aan te snoeren om hem te laten blijven zitten.

Orbiloc uit mari durieux.jpg

Ik heb de Orbiloc Run Dual getest op momenten dat ik alleen ging lopen en ook tijdens een looprondje met meerdere mensen. De witte is in een groep echt te fel, van mijn medelopers kreeg in de nodige opmerkingen dat ze het te fel vonden om in de buurt te lopen. Het geeft in ieder geval wel aan dat hij goed zichtbaar is maar je maakt er in een groep geen vrienden mee. Ga je in een groep rennen kies dan een van de andere 6 kleuren uit het Orbiloc assortiment.

Orbiloc aan mari durieux.jpg

Verder heeft het lampje nog een paar mooie eigenschappen. Hij kan echt tegen een stootje, honderd  kilo erboven op zetten moet geen probleem zijn. Ook is het lampje waterdicht tot 100 meter. Niet dat ik onder water ga hardlopen, maar het lampje is ook geschikt voor duikers (kun je elkaar handig aan de kleur herkennen). De vervangbare batterij gaat 100 uur mee in “altijd aan” stand en 25o uur in “knipper” stand. Orbiloc is zo overtuigd van hun kwaliteit date er 3 jaar garantie opgeven. Het aan zetten gaat gewoon door het lampje te draaien, en nog een keer draaien dan gaat hij knipperen. Door dat het lampje een slimme klem heeft is het nog voor veel meer doeleinden te gebruiken. Op de website van Orbiloc staan een aantal toepassingen.

Als je het lampje aan je arm draagt zullen de andere weg gebruikers je goed zien omdat het lampje 270 graden in de breedte schijnt. Wat ik zelf heb geprobeerd en wat super werkt, het lampje aan de achterkant van je shirt of jasje klemmen. Het zit stevig vast en je bent super zichtbaar van de achterkant, draag je er ook nog een aan de voorkant dan zal niemand je over het hoofd zien.

Win een Orbiloc Run Dual
Weet je wat nog leuker is, ik ga gewoon een Orbiloc Run Dual weggeven op mijn Facebook pagina. Wat moet je ervoor doen, niet veel hoor.

Like mijn Facebook pagina en geef op het Facebook bericht aan welke kleur Orbiloc jij wil hebben (op de site van Orbiloc staan alle kleuren).

Je kunt tot zondag 29 januari meedoen en ik maak maandag 30 januari de winnaar bekend.

Succes en wie weet loop jij binnenkort goed verlicht in het rond!

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Win een Orbiloc Run Dual, de ideale hardloopverlichting Plaats een reactie

  1. Persoonlijk ben ik zeer tevreden over RUN LIGHT KALENJI KALENJI
    Heb deze nu sinds enkele weken , zelfs in het bos zonder enig licht kan ik toch nog veilig zien waar ik mijn voeten moet zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: