Spring naar inhoud

Win 2 startbewijzen voor de Polar Bear Trail én 1 doos Clif Bars

Ik zit in de flow wat weggeven betreft hoor! Vandaag maak je kans op twee startbewijzen voor de CLIF Bar Polar Bear Trail op een afstand naar keuze. Je krijgt er als je wint ook nog eens een doos Clif Bars bij, hoe lekker is dat.

clifbar_win_social

Op zondag 22 januari 2017 is er de winter versie van de Bear Trail: de CLIF Bar Polar Bear Trail. De Polar Bear Trail heeft ook dit jaar 2 afstanden, 14 en 22 km, en speelt zich af op de trails in en rondom Teuven, De Plank, Sint Martensvoeren en Remersdaal. Hopelijk ligt er, net als afgelopen jaar, tegen die tijd een flink pak sneeuw. Als dat niet zo is kunt u zich voorbereiden op een pak modder.

De start en finish zullen plaatsvinden op de weide van Green Valley in Teuven (Varnstraat 13). Hier zal ook catering aanwezig zijn en een plek om uw tas bewaakt achter te laten. Bij de finish kunt u genieten van een gratis broodje worst. Achteraf kunt u er ook (beperkt) douchen. De parkeerplaats bevindt zich op 500m van de start.

Hieronder zie je de aftermovie van vorig jaar

Editie 2017 heeft Clif Bar als hoofdsponsor. Deelnemers krijgen op de verzorgingsposten (onderweg en bij de finish) Clif Bars om hun energie bij te vullen.

Jij kunt dus twee startbewijzen winnen én een doos Clif bars, Hoe? Plaats op het Facebook bericht een reactie waarom jij graag mee wil doen en tag je hardloopbudy die je mee wil nemen. je kunt meedoen tot en met woensdag 18 januari en 19 januari maak ik de winnaar bekend.

 

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “Win 2 startbewijzen voor de Polar Bear Trail én 1 doos Clif Bars Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: