Spring naar inhoud

Kleine hardloopgelukjes herontdekken

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

8 gedachten over “Kleine hardloopgelukjes herontdekken Plaats een reactie

  1. Net thuis van een training. Ondanks dat ik geen avond/in het donker loper ben, is het toch heerlijk om inderdaad mijn hoofd leeg gelopen te hebben. Ik noem dat graag ‘wind door mijn hoofd’.
    Fijn dat je weer zo snel het hardlopen kunt oppakken!

  2. Als ik mijn hoofd wil leeg maken, ga ik inderdaad lekker in de vrije natuur een stukje lopen, het liefst in bekend gebied, maar op onbekende paadjes. Succes met “het meters maken” richting je oude niveau en blijf genieten!

  3. Fijn dat je weer back on track bent en inspirerend hoe je achteraf tegen je ‘uit de running’ zijn aan kijkt. Voor mij is hardlopen een ‘life line’ die me al uit vele dips getrokken heeft en die me verder voert naar plaatsen en belevingen die ik nooit had vermoed te bereiken/ervaren.

    Groetjes,

    Dorothé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: