Spring naar inhoud

Nog een paar weken om Asics Frontrunner te worden

Deze maand kun je zoals je misschien al weet aanmelden voor het geweldige Asics Frontrunner team. De hele maand kun je aanmelden om een heel jaar ambassadeur van Asics te worden.

Wie zitten er al in het team?
Nou onder andere Manon. Ik ken Manon al een hele tijd en liep vorig jaar (toevallig?) op Valentijnsdag met haar. Hier kun je lezen hoe dat ging.

manon_mari.jpg

Chris en Erlinde heb ik vorig jaar ook een paar keer ontmoet en het zijn geweldig enthousiaste hardlopers. Ze hebben mee gedaan aan Asics Beat the Sun, een van de mooiste hardloopavonturen die je maar mee kan maken. Beat the Sun is een hardloopwedstrijd tegen de zon en gaat om en over de Mont Blanc. Chris liep in het winnende team samen met Erben Wennemars, Erlinde liep in een ander team. Erlinde heeft ook nog haar eigen blog en die kun je hier vinden.

file-1.regular.jpg

Als captain is er dan nog Robert Lathouwers. Supertoffe vent. Type, rap van Rotterdamse tong en een heel klein hartje, sportman in hart en nieren. Heeft alles gegeven in zijn professionele carrière en behaalde daar twee maal de olympische spelen mee.

Aanmedelingen Frontrunners
Ik heb Robert inmiddels een paar keer ontmoet en stuurde hem gisteren een bericht om te vragen hoe het was met de Frontrunner aanmeldingen. Als Robert een bericht terug typt lees ik het in zijn accent en met zijn stem, daar alleen al van moet ik lachen. Het gaat goed met de aanmeldingen Maat, 1500 inmiddels! 1500 aanmeldingen en de maand is nog niet eens voorbij. Asics Frontrunner leeft in Nederland dat blijkt wel, nu al een succes! Iedere aanmelding wordt overigens zorgvuldig gelezen en iedereen maakt kans om in het team te komen.

Mocht je nog niet aangemeld hebben en je wil nog een poging wagen, op deze link vind je het aanmeldformulier. Denk nu niet er zijn al zoveel aanmeldingen ik maak geen kans, als je niet aanmeld maak je zeker geen kans. Neem de gok en geef je vandaag nog op!

Keep on running in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: