Spring naar inhoud

Op de cover van het ProRun Magazine

Een van de best bezochte hardloopwebites in de Benelux is de website van ProRun. Geestelijk vader hiervan is Rob Pauel, hij en zijn team vonden dat het tijd was voor een online magazine.

mari durieux prorun 01.png

Dagelijks wordt er in een klein team gewerkt aan de inhoud van de website en nu de laatste maanden was er een nieuwe uitdaging bij, een heus (online) magazine. Eleanor Crick is een van de redactie leden en stuurde mij eind 2016 een mail of ik mee wilde werken aan een artikel. Op de vraag waar het artikel over moest gaan kreeg ik te horen “over jou, Mari Durieux”. Dat was wel een heel leuk antwoord, een uitgebreid artikel over mij in hun eerste magazine. Ik was vereerd en zei meteen ja en we planden een datum voor de foto’s die gemaakt moesten worden.

mari durieux prorun 02.png

Zo stond ik in januari gehuld in mijn hardloopkleren te wachten op Rob en Eleanor. Ik had een locatie in Den Bosch uitgekozen en Rob maakte de foto’s van Elanor en mij al rennend op en neer. Een dag later had ik met Eleanor een afspraak voor het interview via Skype. Dat gesprek nam wat meer tijd in beslag dan gepland, maar als ik eenmaal begin over passies dan is het hek van de dam. Daarbij is Eleanor zelf ook een “fanatiek” hardloopster dus het werd een lang en leuk gesprek. Daarna hadden ze bij Prorun even de tijd nodig om het hele magazine vorm te geven en klaar te maken voor publicatie.

mari durieux prorun 03.png

Vorige week was het eindelijk zover en het eerste magazine ging online, ik op de cover en apetrots. Heb jij het al gezien, zo niet dan kun je op deze link klikken om het hele magazine te lezen.

mari durieux prorun 04.png

Keep on running in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

12 gedachten over “Op de cover van het ProRun Magazine Plaats een reactie

  1. Tsjonge, jij bent zo langzamerhand een BNH-er aan het worden. Eerst Runner’s World, nu dit magazine. Dan alleen nog in Losse Veter en je bent in de bekendste bladen geportretteerd. Gaaf, man!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: