Spring naar inhoud

De voorjaar collecties komen eraan

Nu de eerste maand van het jaar achter ons ligt komen de eerste beelden van de voorjaarscollectie los. Vrolijke kleuren, grafische prints en functionele materialen komen er aan. Ik zag al wat beeldmateriaal en wilde het met jullie delen.

Odlo
Deze lente komt Odlo met een primeur, het lanceert zijn eigen collectie Training/Studio. Het bedrijf past de vakkennis die het doorheen de jaren heeft opgebouwd toe op een nieuw gebied. Bij Odlo’s assortiment Training/Studio draait alles om comfort, het perfecte evenwicht tussen stijlvol zijn en presteren, en het lichaam op het vlak van luchtdoorlatendheid en vochtafvoer optimale steun bieden.

Action_VIGOR_MINERVA_1.jpg

De VIGOR Tights is de blikvanger van de mannencollectie. Het geometrische patroon geeft de tights een kleurige en moderne look, geschikt voor intensieve trainingssessies, en het unieke design zal sporters die aandacht hebben voor lifestyle zeker kunnen bekoren. Wie de print iets te gewaagd vindt, kan de tights binnenstebuiten keren voor een meer ingetogen look.

VIGOR-Tights_A.jpg

Het SEAMLESS MINERVA T-Shirt voor vrouwen is bijzonder geschikt voor yoga en pilates. Het naadloze T-shirt met body-mapping design zorgt voor maximale luchtdoorlatendheid en bewegingsvrijheid. De geribbelde zoom maakt dat het T-shirt altijd op zijn plaats blijft, zelfs wanneer je tot het uiterste gaat. De nauw aansluitende pasvorm garandeert een moderne, vrouwelijke look.

Action_MINERVA_2.jpg

Asics
Asics heeft een Urban Collectie met felle kleuren in de FuzeX collectie, Urban meets sports. De collectie komt kompleet met een nieuwe FuzeX Rush schoen. De nieuwe schoen is de ultieme combinatie van urban & sport. Met een super stijlvol strak en licht design, en tegelijk de demping die je van een hardloopschoen verwacht. Perfect voor het dagelijkse leven én hardlopen in elke stad.

image 2.jpg

Naast de schoen is er ook een komplete kleding lijn met frisse kleuren  en designs. Hieronder enkele beelden.

image 2.jpg

image 2.jpg

image 3.jpg

Al duurt het nog even ik zeg, laat de Lente maar komen!

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “De voorjaar collecties komen eraan Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: