Spring naar inhoud

Een mail met ballen

Sinds ik blog heb ik al veel andere bloggers ontmoet en met een aantal heb ik vaak contact. Zo ook met Andrea van Runadrearun, Andrea is een stoere sportvrouw met een zwak voor Obstacle runs. Deze keer kwam ze alleen ook een Obstacle tegen in haar mailbox waar ze zichzelf geen raad mee wist. Niet veel later neemt ze contact met me op.

Ik kreeg een appje
Andrea: “ik krijg een persbericht in de mailbox waar ik zelf niet heel veel mee kan… LOL… Iets over ballencreme… Zal ik het doorsturen?”

Ik: “Nee geef maar aan je vriendje, Sorry not sorry”

Andrea: “wat is je mail? ga het je gewoon sturen of je wil of niet , wat is jouw adres ook al weer? Ga gewoon samples opvragen en heb jouw website erbij genoemd”

mail met ballen.jpg

De mail wordt doorgestuurd en daar staat het volgende in

Ballencrème vindt gretig aftrek.
Duizenden mannen zijn aan het smeren

Een half jaar geleden werd de eerste intieme verzorging voor mannen geïntroduceerd: Gentl man Intimate Care. Het product werd met opgetrokken wenkbrauwen en gelach ontvangen. De grappen waren niet van de lucht. Maar tegelijkertijd was de online webwinkel overbelast met aanvragen voor proefmonsters en zijn er al duizenden Nederlandse mannen die het product gebruiken.

Een heerlijk, alles-in-één product voor mannen met ballen

(het oorspronkelijke bericht is wat langer)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het bericht van de mail prima vind alleen de toon spreekt me niet echt aan. Het gaat over een crème, maar het persbericht trekt het in het belachelijke en focust zich met flauwe woordgrappen ik ben daardoor al snel geneigd om het niet serieus te lezen. De correspondentie met Andrea wordt er ook alleen maar flauwer op en er volgen nogal wat spreekwoorden waar het woord ballen te pas en te onpas worden gebruikt. De appel valt niet ver van de boom maar dan, juist je snapt het wel.

Maar goed enkele dagen later valt er een envelop met een sample tube in de bus. De tube zit keurig verpakt en er is goed gekeken naar het merk Nivea, ik zal niet zeggen dat het jatwerk is maar de overeenkomsten zijn zeker aanwezig.

Terug naar de bedoeling van het product, schuurplekken en irritatie voorkomen onder andere tijdens het sporten. Het gebruik van smeermiddelen tijdens het hardlopen zijn natuurlijk niet vreemd. We willen nu eenmaal na een hardloopwedstrijd geen kapot geschuurde benen, billen of in dit geval ballen hebben. Of ik het ga testen laat ik in het midden, sommige dingen hoef je niet te delen vind ik. Dat de crème er nu is dat is genoeg informatie en al je het zelf wil testen kan dat. Je vind het smeerspul op gentl.com daar kun je voor jezelf of voor iemand anders een proefmonster aanvragen.

Andrea gaf met deze ballen crème de voorzet, ik kopte hem in. Zo fijn die vriendschappen met bloggers, meestal dan 😉

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “Een mail met ballen Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: