Spring naar inhoud

Ik deed het echt, een Trail Run Clinic!

Ja echt hoor! Geen asfalt gezien, alleen maar bos, zand en heuvels. Het is een van de dingen die ik dit jaar echt wil gaan doen, trail runnen oftewel iets vaker van het asfalt af. Met deze insteek heb ik ook al een paar toffe Salomon schoenen aangeschaft en een hele fijne Osprey Duro rugzak hangt op mij rug.

16722762_1235646806542679_2316753104322233647_o

Deze zondag ochtend stond ik samen met nog ongeveer 40 deelnemers klaar aan de rand van de Drunense Duinen, het mooiste natuurgebied van Brabant. Dit is de locatie waar een georganiseerde trail run clinic plaatsvind. Eerst volgt er een kleine introductie door ervaren instructeurs van Run2Day en kunnen de liefhebbers diversen trailspullen uitproberen. Schoenen, rugzakken en TomTom horloges liggen klaar voor de deelnemers. We gaan op pad, mooie heuveltjes en leuke paden golven door het gebied waar we lopen. Dit is een mooie manier om met trailrunnen kennis te maken, echt een aanrader.

16587121_1235645709876122_3645890400542847813_o

Binnenkort kom ik terug op meer facetten van het trailrunnen onder andere op de schoenen en de rugzak. Voor nu in het kort een kleine indruk hoe het er aan toe ging.

Keep on (trail)running in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “Ik deed het echt, een Trail Run Clinic! Plaats een reactie

  1. Hi Mari, lekker he dat onverhard rennen! Inderdaad een van de mooiste natuurgebieden van Brabant. Mooi doel om te stellen is de Devils trail in de Drunense Duinen. Mede georganiseerd en uitgezet door Jan Struyken (lopers company Den Bosch). Als train-gebied dichtbij huis is de zandverstuiving in Rosmalen ideaal. Veel plezier met deze ‘nieuwe’ ontdekking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: