Spring naar inhoud

Stijlvol hardlopen met Falke

Ik schreef al eerder over de mooie materialen die Falke gebruikt. Mooie stoffen met op een fraaie manier patronen er in gebreid. Als er een rode loper zou zijn waar je in je sportkleding over heen zou moeten, dan is Falke het meest stijlvolle maatpak wat je kunt hebben. Er worden geen drukke prints of veel felle kleuren gebruikt maar een pallet aan rustige kleuren die allemaal bij elkaar passen. Dat is meteen een van de grote pluspunten van de collecties van Falke, je kunt het allemaal prima combineren omdat het  tijdloos is. Ik probeerde wat spullen uit de collectie van vorig jaar met de collectie van dit jaar. Alles kun je bij elkaar dragen en zelfs Stevie Wonder zou een passende set bij elkaar krijgen.

Hieronder zie je een aantal basisitems en je ziet meteen dat alles bij elkaar past, mix and match. Je loopt er altijd goed bij in dit geval.

img_0677

falke-jack

Het Jack met lange mouwen is winddicht en waterafstotend. De boorden aan de mouwen sluiten perfect zodat ook daar de wind niet naar binnen kan waaien. Op het rugpand is een groot ventilerend gedeelte zodat je lichaamswarmte wel gewoon weg kan.

falke-set

Als je een basis collectie van hardloopkleding zou willen hebben is het met Falke dus ideaal combineren om zo in ieder jaar getijde goed voor de dag te kunnen komen. Het sportvest is hierin echt een aanrader en is in verschillende kleuren leverbaar.

falke-bodywarmer

Chic en stijlvol dat zijn de woorden die ik het beste vind passen bij de Falke hardloop collectie. Buiten hardloopkleding heeft Falke onder andere ook een collectie speciaal voor Golf en Tennis. De meeste kledingstukken vind je terug op de website van Falke (een aantal zelfs al in de sale)

Keep on running in a free world.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “Stijlvol hardlopen met Falke Plaats een reactie

  1. Hee Mari! Sluit ik me volledig bij aan. Mooie materialen en goede kwaliteit; Falke. Ook de ondershirts zijn super!

    Wat me nog meer opvalt: je draagt Skechers als loopschoenen! Hulde. Daar mag ook wel eens iets over geschreven worden. Hét underdog merk binnen ons kikkerlandje, want in de ‘States’ zijn ze al jaren 3e grootste merk (Na Nike en Asics meen ik…) Ik loop er sinds 3 a 4 jaar op en heb nog geen schoen kunnen vinden die voor mij hetzelfde gevoel biedt. Wat mij erg aanspreekt is de lage drop (3mm), de wijde ‘toebox’, duurzaamheid en de ‘M-strike technologie’. Ben benieuwd of jij ze hetzelfde ervaart.

    • Top spul is het inderdaad, het zit allemaal echt heel fijn. De Skechers, ja die zijn in Nederland gewoon wat lastiger verkrijgbaar maar het zijn echt wel fijne schoenen. Ik heb twee paar en het paar wat ik op de foto draag, daar heb ik nog niet over geschreven. Wie weet binnenkort. Thanks voor je bericht Silvester

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: