Spring naar inhoud

New Balance, bruggenbouw hogesnelheidscamera’s en schoenen

Schoenennieuws
New Balance heeft met de nieuwe collectie weer een aantal mooie technieken in de schoenen verwerkt. null

Digitale drukplaten, hogesnelheidscamera’s en data van honderden hardlopers. Dat was het begin van New Balance Fresh Foam. Eén schoen, in vier versies. Zacht en comfortabel en ondersteunend waar dat voor jou nodig is. Of je nu groot of klein bent, snel of traag en wat je techniek ook is. Zo maken ze schoenen voor professionals.

dames fresh foam.jpg

De Fresh Foam zool is gemaakt op basis van een techniek uit de bruggenbouw. Door gebruik te maken van verschillende holle en bolle zeshoeken kun je stevigheid of demping creëren in een zool. Simpel gezegd bieden de holle zeshoeken demping, en de bolle stevigheid. Door die zeshoeken (convexen en concaven voor de betere bruggenbouwer) te variëren kun je verschillende versies van één schoen maken. Geschikt voor een ander gewicht, en een andere techniek of tempo.

Heren fresh foam.jpg

De vier zijn: De Zante, Boracay, Vongo en de 1080. Afhankelijk van je gewicht, je tempo en je looptechniek dus. New Balance is op dit moment het enige grote schoenenmerk dat haar eigen fabrieken in de VS en het Verenigd Koninkrijk heeft. Op deze locaties worden ook de nieuwe New Balance Fresh Foamserie gemaakt.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: