Spring naar inhoud

Met een Rush op de Domtoren

Afgelopen maandag was het zover, ik mocht op uitnodiging naar Utrecht om daar kennis te maken met de Fuzex Rush schoen inclusief kledinglijn van Asics. De Fuzex is niet nieuw in de Asics familie maar de Rush variant is dit jaar wel kompleet nieuw en het is ook echt een andere schoen dan zijn voorganger.

fuzeX Rush Zout Fotografie (6 van 83).jpg

Om 6 uur in de avond kwam ik aan bij Intersport in Utrecht waar al enkele bekende bloggers, journalisten en deze keer ook Asics Frontrunners stonden te wachten. Veel van deze mensen ken ik inmiddels al een tijdje dus is het altijd heel leuk om weer even bij te kletsen. Iedereen krijgt een Asics Fuzex Rush pakket en kan zichzelf omkleden, kompleet in het nieuw kom ik uit het pashokje en kijk tevreden in de spiegel. Dit is weer een toffe kleding lijn die de Japanners hebben ontworpen. Op de tafels staan wat snacks en drankjes klaar om te zorgen dat je vergeet dat het eigenlijk etenstijd is. Ik neem twee shakes van de Yoghurt Barn wat achteraf ook echt één teveel was, de rest van de avond zit ik met een te volle maag voor alle activiteiten. Ach ja, kleinigheidje zeg maar.

fuzeX Rush Zout Fotografie (2 van 83).jpg

Na een korte uitleg over de avond krijgt Robert Lathouwers het woord om de schoen tot in detail uit te leggen. Robert is oud olympisch kampioen is met zijn aanstekelijke enthousiasme ook de persoon die ons later mee naar buiten neemt voor de warming up.

fuzeX Rush Zout Fotografie (9 van 83).jpg

Na de korte warming up krijgen we te maken met een andere trainer die ons een flinke work out laat doen in de vorm van squats, jumping jacks, zandzakken sjouwen en nog veel meer dingen die ik echt nooit doe. Kort daarna komen we tot het hoogte punt van de avond, we staan aan de voet van de Domtoren en we gaan dus ook echt helemaal naar boven. Onder begeleiding van een gids leggen we alle 465 treden naar boven af en de squats die we hiervoor hebben gedaan zijn inmiddels goed voelbaar. Op verschillende niveaus maken we een tussen stop, zo ook bij de 14 klokken die er hangen en de grootste krijgt er flink van langs met een rubberen hamer. Eenmaal boven was er het mooiste uitzicht ooit over Utrecht en de klim was meer dan de moeite waard. De 465 treden moesten ook weer naar beneden en daar deden we in een van de grote ruimtes alweer een pittige work out.

Het was een hele toffe avond en hieronder zie je een groot aantal foto’s gemaakt door Rein van Zoutfotografie.

fuzeX Rush Zout Fotografie (14 van 83)fuzeX Rush Zout Fotografie (23 van 83)fuzeX Rush Zout Fotografie (30 van 83)fuzeX Rush Zout Fotografie (31 van 83)fuzeX Rush Zout Fotografie (37 van 83)fuzeX Rush Zout Fotografie (42 van 83)fuzeX Rush Zout Fotografie (51 van 83)fuzeX Rush Zout Fotografie (58 van 83)fuzeX Rush Zout Fotografie (60 van 83)fuzeX Rush Zout Fotografie (71 van 83)fuzeX Rush Zout Fotografie (81 van 83)

Asics heeft met de Fuzex Rush weer een hippe lifestyle schoen neer gezet. De bijbehorende kleding vind ik zelf echt tof, de grafische print op de tight komt terug in het t-shirt. Op de website van Asics vind je uiteraard de gehele frisse collectie. Over de Schoen kan ik buiten het uiterlijk nog niets zeggen. Wat ik wel de komende weken ga doen is de FuzeX Rush vergelijken met de nieuwe Asics Noosa. Binnenkort lees je dat stuk dus weer hier op mijn blog.

Keep on running in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

5 gedachten over “Met een Rush op de Domtoren Plaats een reactie

  1. Leuke blog met wow foto’s. Verder ben ik erg benieuwd naar die schoen van Ascics. Ik baal er zo van dat tegenwoordig de mesh zo dicht geweven is. Mijn voeten worden veel te warm. Ik zit met smart te wachten op een letterlijk koelere schoen dat is voor mij belangrijker dan dat ze er cool uit zien.

    Groetjes,

    Dorothé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: