Spring naar inhoud

De premiere van Runner’s Research op Youtube

Vandaag online op Youtube, mijn eerste review in vlog vorm. Waarom in Vlog vorm? Omdat ik daar veel meer kan vertellen dan dat ik technisch kan typen over een product. Vandaag de premiere dus van Runner’s Research (what’s in a name) en die gaat over de hardlooprugzak van Osprey, de Duro 6.

runners research totaal

Wil je zien hoe ik het eraf breng de eerste keer, klik dan op de video hier onder (als de video niet laad, klik hier).

Het is een experiment, maar ik denk echt dat de informatie die ik wil delen op deze manier beter overkomt inclusief alle uhhs en aahhs. Laat vooral in de comments weten wat je ervan vind. Deze keer de dus over de Osprey Duro 6. Mocht je na het zien van de vlog nog info nodig hebben klik dan hier.

Keep on running in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

4 gedachten over “De premiere van Runner’s Research op Youtube Plaats een reactie

 1. Hoi Mari,
  Leuk om te zien dat je aan het vloggen geslagen bent. Ik volg je Blog al een tijdje en heb je ook enkele keren gezien bij Run2Day in Den Bosch. Ik denk dat je basis goed is. Je vertelt duidelijk over de specificaties van het product en laat ook zien of het wle dan niet handig is 😉 (rits voor de gelletjes).
  Ik heb een paar tips voor je die volgens mij relatief weinig moeite kosten. Je mag er wat mij betreft wat humor instoppen. Bijvoorbeeld: als je laat zien wat er allemaal in die rugzak past, dan had je er ook wat absurde dingen in kunnen stoppen. Dat trekt de aandacht even en maakt nieuwsgierig naar wat nog komt (in deze Vlog of de volgende Vlog). Wat je ook zou kunnen doen is op een heel laag volume (eigenlijk nauwelijks hoorbaar) muziek toevoegen. Dat breekt net de stilte die soms valt en is op een of andere manier ook prettig; let op het volume mag bijna uit. Natuurlijk moet je met muziek altijd uitkijken mbt de rechten maar daar hoef ik jou als muzikant niks over te vertellen.
  Hierbij een link van een Vlog die ik vaak bekijk en wellicht ook bij jou bekend is van ‘TheGingerRunner’. Ik verwacht geen kopie maar probeer en de dingen uit te halen die je bevallen: https://www.youtube.com/watch?v=A-idkhIJ2Fg

  Ik kijk uit naar je volgende Vlog!

  Groet,

  Gerton

  • Hi Gerton, Thanks voor de feedback. De stiltes zijn er inderdaad, die had ik er uit kunnen knippen misschien dat ik dat de volgende keer wel ga doen. De Ginger Runner volg ik al jaren en is HET voorbeeld als je het mij vraagt voor dit soort onderwerpen. Voor mij is het een groeiproces en neem je tips zeker mee. Groet, Mari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: