Spring naar inhoud

Win een Wings for life World Run startbewijs

Wings for Life World Run, heb je daar al eens van gehoord? Het is een van de meest bijzondere hardloopevenementen ter wereld. Op 7 mei gaat het event wereldwijd op dezelfde dag én tijd van start. In Nederland is de start in Breda maar waar is de finish, dat weet je niet als je van start gaat. Ik ga het je uitleggen.

P-20150504-01288_News_01

Jij staat op 7 mei aan de start om 13:00 uur, geconcentreerd sta je helemaal klaar en wacht op het startschot. Je was op tijd in het startvak en hebt de gezamenlijke warming up fanatiek meegedaan. Dit is jou dag, jij bent gefocust. BAM… daar is het startschot en daar ga je, je zoekt je tempo en gaat lekker. De snelheid zit er goed in en na een minuut of tien is je hartslag stabiel en je loopt heerlijk, dit kan je uren volhouden. Als jij daar heerlijk aan het rennen bent start een half uur later de finish in de vorm van een catcher car. De bewegende finish lijn komt achter jou aan op een tempo van 15 kilometer per uur, jij hebt een flinke voorsprong dus je hebt wel even de tijd. Als je dan uiteindelijk wordt ingehaald meet je chip precies welke afstand je hebt gelopen. Hoe cool is deze race!! Als je het tot in detail wil nalezen dan kun je dat hier doen of jij kijkt dit filmpje

Weet je wat nog toffer is?
Ik mag van de officiele partner PUMA een startbewijs inclusief T-shirt weggeven. Ik vind het tof, en jij? Om goed voorbereid te zijn voor de Wings for Life World Run organiseert PUMA in samenwerking met Perry Sport op verschillende locaties GRATIS trainings avonden. Onder begeleiding van een trainer ga jij je voorbereiden op de run. Je krijgt een PUMA shirt en je kunt diversen PUMA runningschoenen testen. Op 25 april is de training in Breda en ik ben daar ook. Als je het nu leuk vind om een keer samen te rennen is dit de ideale gelegenheid. De informatie over de trainingen bij Perry Sport vind je hier je moet je hier wel even voor opgeven.

P-20160509-01109_News_01

Ren voor diegenen die dat zelf niet kunnen
Als je nu denkt dat deze wereldwijde run zomaar wordt gehouden heb je het mis. De gehele opbrengst gaat naar onderzoek om dwarslaesie te bestrijden en hopelijk ooit te genezen. Dat je in Breda dus ook veel deelnemers in een rolstoel zal tegen komen is in deze situatie niet meer dan normaal. Wij rennen voor degene die het niet kunnen!

Win jij dat startbewijs inclusief te gek PUMA Wings for Life Run T-shirt?
Wat moet je doen, nou niet zoveel natuurlijk, je gaat tenslotte al hardlopen dat is al een hele prestatie. Like mijn Facebook pagina van Rocker naar Runner en laat daar weten waarom jij zo graag in Breda aan de start wil staan. Als je het bericht deelt maak je nog extra kans. Je hebt tot 19 april om mee te doen en op 20 april maak ik de winnaar bekend.

Keep on running in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Win een Wings for life World Run startbewijs Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: