Spring naar inhoud

Van klinisch naar organisch, de hernieuwde Asics store

Vorige week reisde ik met veel plezier af naar onze hoofdstad Amsterdam. De reden deze keer, de Asics store bij het Vondelpark was verbouwd en werd feestelijk heropend. In het verleden was ik al vaak in de ruim opgezette winkel en vond hem destijds al echt mooi dus wat ik ervan moest verwachten wist ik niet. Bij binnenkomst werd het meteen duidelijk, al het wit en blauw had plaats gemaakt voor frisse kleuren, echtte planten en industrieel gecombineerd. Het nieuwe mind en soul concept is op een mooie manier vertaalt in de winkel. Na Brussel (daar is vorig jaar een store geopend met het nieuwe concept) is Amsterdam de tweede winkel waar dit te zien is. De achterliggende gedachte past veel beter bij het DNA van Asics, kort gezegd een gezonde geest is een gezond lichaam.

mari asics store.jpg

De winkel is meer dan een hardloopkleding winkel waar je de nieuwste spullen koopt. In de store worden trainingen gegeven van verschillende sporten in de community room die gewoon geboekt kan worden door freelance trainers. Je schoenen zoek je uit met experts of via een digi panel. Over ieder detail is nagedacht en zelfs de poppen in de winkel zijn speciaal voor Asics gemaakt.

store interieur.jpg

Nadat de CEO van Asics een woordje richtte aan de aanwezige mensen had Robert Lathouwers de onverwachte eer het lintje bij de winkel door te knippen. Robert heeft Asics bloed door zijn aderen stromen dus die eer paste hem als geen ander.

Ik kan er nog veel meer over vertellen maar de officiële aftermovie laat alles veel beter zien. Kijk en luister hoe het precies zit daar in Amsterdam.

P.s als de movie niet laad klik je hier.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: