Spring naar inhoud

PUMA’s nieuwste innovatie, NETFIT

We kennen allemaal de filmpjes van het laatste jaar waarin wordt uitgelegd waar dat ene extra veter gaatje nu echt voor is in je hardloopschoenen? Als je het niet kent moet je er eens op googelen. Het is in ieder geval bedoeld om je schoen beter te laten sluiten om je hiel.

246774-NETFIT SPEED-2-2a4d3a-original-1494339501.jpg

Dit gegeven heeft PUMA verwerkt in een nieuwe vorm van veters strikken. Je kunt met de NETFIT schoenen je hardloopschoenen (maar ook voetbal- en andere sportschoenen) echt customizen wat pasvorm betreft. De buitenkant van de schoen bestaat uit een soort gaten patroon (netted mesh) waar je via instructies je schoen zo kunt veteren dat de pasvorm voor jou ideaal is. Volgens PUMA kan dit op 5 verschillende manieren de standaard, stability, wide foot, narrow foot en heel support.

246780-NETFIT Lacing Running-e58e68-original-1494339774

Ook op de spikes van Usain Bolt is het doorgevoerd en Usain wordt ook ingezet voor de media campagne. Extra detail voor de fashion freaks onder ons, het is super leuk combineren met verschillende kleuren veters om zo jou schoen echt naar je eigen smaak te maken.

Ik vind de NETFIT innovatie doordacht en ben benieuwd hoe het in de praktijk werkt. Dat ene extra gaatje waar ik in het begin over sprak kan al echt een verschil maken weet ik uit ervaring, dus dit moet het verschil kunnen maken in de ideale pasvorm voor jou voet.

Keep on running in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “PUMA’s nieuwste innovatie, NETFIT Plaats een reactie

  1. Een aantal jaren geleden had Ascics de veters schuin geplaatst en dat vond ik geweldig omdat ik veel stabieler in mijn schoen zat, maar helaas is dat er weer verdwenen. Ik ben benieuwd naar de #lacedup ervaringen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: