Spring naar inhoud

Regelmaat en structuur met hardlopen

Regelmaat en structuur, dat is wat er bij mij voor zorgt dat ik op vaste dagen hardloop. Die structuur wordt bepaald door de dagelijkse gang van zaken en daar is momenteel best wat mee aan de hand. Sinds een tijdje zit ik thuis zonder werk (vanaf 1 juli ben ik officieel werkeloos). Niet dat ik me verveel, in tegendeel zelfs, ik heb het gewoon echt druk. Structuur zit wel in de tijden dat de wekker gaat, Junior moet tenslotte naar school en Charlotte (mijn lief) gaat werken.

hardlopen met structuur.JPG

Ik ben druk en heb iedere dag verschillende dingen te doen maar een echte regelmaat is er niet en dat zie ik terug in mijn hardloopmomenten en in mijn bloggen. Het schiet er soms zelfs bij in de laatste weken. Niet dat ik met tegenzin ga rennen, integendeel zelfs. Ook het bloggen is wat rustig. Mijn hoofd zit vol, wat zeg ik bomvol, maar het komt er even niet uit.

Vreemd eigenlijk want overdag kan ik nu best wel even een rondje doen of juist gaan bloggen, maar op een of andere manier komt dat er niet van. Ik heb de laatste weken op afwijkende momenten hardgelopen en dan verschuif je al snel ook de andere hardloopdagen in de week, weg structuur. Dat ga ik toch maar weer anders doen, weer op vaste dagen rennen en op naar de volgende doelen. Terwijl ik dit typ weet ik dat volgende week alweer gaat afwijken. Dinsdag avond is er een hardloopevenement in de buurt maar dinsdag is eigenlijk geen hardloop dag, maar de week erna dan moet het weer in het gareel.

Volgende week in ieder geval weer meer structuur met bloggen, het hardlopen komt de week erna wel weer op vaste dagen.

Keep on running i a free world

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “Regelmaat en structuur met hardlopen Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: