Spring naar inhoud

En de volgende Marathon ga ik lopen in??

Een van mijn laatste blogs ging over waar ik mijn Marathon zou gaan lopen, Eindhoven of New York. Een aantal oplettende lezers (en instagram volgers) hadden het al door, en hoe graag ik het ook al van de daken wilde schreeuwen was dat even niet de planning.  De Planning is dat ik vanaf vandaag mag zeggen, schreeuwen, zingen dat mijn volgende Marathon gaat plaatsvinden in New York!!!!

Ik vind het bizar en kan het nog steeds niet geloven. Ik mag met Vifit Sport mee naar new York en zit in team Robert (lathouwers). Inmiddels weet ik het al twee weken maar het dringt nog niet echt door. Alle team leden zijn al bij elkaar geweest. Asics heeft ons helemaal in het nieuw gestoken, dat op zich was al een avontuur. We werden ontvangen in de Asics Flagship Store en daar voelde ik me als een kind in een snoep winkel. We mochten zelf een set uitzoeken en dat was te gek. De belangrijkste keuze was uiteraard de schoen waarop ik die 42 km en wat meters ga lopen. Daarna werd de kleding weer in beslag genomen om te laten bedrukken met ons team logo en het logo van Vifit.

Precies een week later werden we weer in Amsterdam verwacht en kregen we een intake gesprek met Robert en Rob Veer (deze heeft voor ons een schema gemaakt). Op deze dag werden ook foto’s gemaakt en later in de middag stonden we allemaal voor een green screen in een filmstudio. Gee idee wat ze hiervan gingen maken. Al met al heb ik op deze gelegenheden de teamleden al wat beter leren kennen en ik heb er zo ontzettend veel zin in om met zijn allen naar New York te gaan.

Mari Durieux vifit sport new york.jpg

New York, ik ben er nog nooit geweest en kan me ook nog niet zo goed voorstellen het het daar is. Vorige week zat ik op de bank een film te kijken en zag in beeld een race over een van de bruggen in New York en zei tegen Charlotte (mijn lief), daar ga ik lopen, hoe bizar is dat. Maar terug naar hier, ik zit dit te typen wacht op de foto’s die ze vandaag gaan sturen. Op het moment dat we die binnen krijgen mag ik het eindelijk publiceren. Ik ga naar New York!

Uiteraard ga ik het hele avontuur delen hier op mijn blog. In ieder opzicht wordt dit een andere Marathon als mijn voorgaande twee. Een echt op maatgemaakt schema, serieuze begeleiding en herstel voeding van Vifit Sport. Met voeding voor na het sporten heb ik nog nooit iets gedaan en kan nu dus gaan ontdekken wat het doet met mijn lichaam. Al met al gaan de komende maanden enorm spannend, intensief en vooral super leuk worden.

Keep on running in a free world

Vind je het nu leuk om alles mee te krijgen, volg dan ook mijn facebook pagina hier

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

11 gedachten over “En de volgende Marathon ga ik lopen in?? Plaats een reactie

  1. Hey Marri wat bizar leuk voor je dat je naar New York mag met Ascics. Ik geloof ik Nimbussen aan je voeten’zie? Ik hoop dat het je een superboost gaat geven mentaal, fysiek en misschien nog meer.

    Gefeliciteerd en groetjes,

    Doroth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: