Spring naar inhoud

Win een te gekke Vifit Sport reiskoffer met inhoud

Misschien zag je de foto al voorbij komen, ik ga deze toffe suitcase weggeven en hij kan zomaar van jou zijn. Zoals jullie weten ga ik in november de New York Marathon lopen, dit ga ik doen als trotse Vifit Sport Ambassadeur en om dit te vieren heb ik een cadeau voor jullie.

vifit sport totaal win recht.jpg

Als je sport moet je herstellen, ook op vakantie. Neem jij je hardloopschoenen mee in je koffer? De combinatie rust en herstel gaan perfect samen namelijk. Rust in combinatie met proteïnen zijn in de herstelfase de belangrijkste ingrediënten. Voldoende rust draagt bij aan herstel van je totale lichaam.

Mari vifit sport banaan.JPG

Daarnaast: inname van proteïnen. Onderzoek heeft uitgewezen dat proteïnen binnen 30 minuten na je training bijdragen aan de opbouw van je spieren. En dat 20 gram eiwit de ideale hoeveelheid is hiervoor. In elk portie Vifit Sport High Protein zit die 20 gram proteïne! En wist dat je dat een goed herstel positief bijdraagt aan je volgende prestatie?

Goed genoeg info, als je meer wil weten kun je dat op je gemak nalezen op Vifit Sport.

Mari vifit sport.JPG

Die koffer, hoe kom je daar aan. Simpel hoor!
Volg mijn Rocker naar Runner pagina op Facebook (klik hier) en laat daar in een reactie achter hoe jij deze vakantie gaat trainen. Slijmen en omkoop pogingen mogen, niet dat het helpt maar het is wel leuk. Volgende week zondag 23 juli maak ik de winnaar bekend. Daarna komt de koffer met inhoud zo snel mogelijk naar jou.

Keep on running in a free world

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

6 gedachten over “Win een te gekke Vifit Sport reiskoffer met inhoud Plaats een reactie

  1. Deze vakantie blijf ik gewoon in Nederland. Een weekje naar Texel in september. Zodat ik daar de laatste trainingen kan doen voor de marathon van Eindhoven op 8 oktober! Lekker hardlopen langs het strand. Hardloopschoenen en kleding mee en gaan!

  2. Manlief werkt in Koksijde in België hij zit in het dreamteam van de Marathon in Meerssen. Hij loopt nog niet zo heel erg lang. Maar het wordt wel zijn 2e marathon dit jaar. Ik ben trots op hem daarom zou ik deze heel erg graag voor hem winnen.

  3. Ik moet trainen voor de trail de la Fantomes in de Belgische Ardennen. As weekend ben ik een week in Frankrijk voor een Yoga retraite waar ik uiteraard ook ga hardlopen. Moet qua omgeving wel een beetje vergelijkbaar zijn. Erna ga ik nog naar Luxemburg daar hopelijk wat hoogtes pakken zodat ik in augustus de 800m hoogtes hopelijk ga redden. Ik kan daarvoor wel wat herstel gebruiken. Dus de vifit koffer met inhoud zouden dan goed van pas komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: