Spring naar inhoud

Vakantie voorbij en aan de bak!

Zo dat zit er weer op, de vakantie. Hoe die was en hoe het rennen ging daar kom ik nog op terug in een latere blog. De bestemming was in ieder geval een camping in Zeeland waar we twee weken hebben gekampeerd. Wat deed de vakantie voor mijn Marathon training? Het klad zat er goed in kan ik je vertellen.

team robert Vifit Sport brug.jpg

Maar goed de New York Marathon komt nu toch snel dichterbij en ik moet nu nog meer aan de bak en het schema nog strakker volgen (daar was ik nog al makkelijk in). Vanaf nu wordt mijn schema iedere 4 weken aangepast aan mijn progressie en wensen. Rob Veer past het schema iedere keer netjes voor mij en de andere leden van Team Robert en Team Susan aan. Gisteren hadden we met Team Robert een spontane training (ja niet alles is gepland en georganiseerd en we vinden het serieus leuk om met elkaar te lopen). Omdat Robert er toch was heeft hij meteen ook wat loopscholing gedaan, verder is Robert ook echt mee gaan rennen met de lange duurloop (het blijft een 800 meter atleet).

team robert vifit sport elastiek.jpg

Onderweg hebben we allemaal onze ervaringen tot nu toe gedeeld en je ziet eigenlijk bij iedereen hetzelfde. De ene week blaak je van zelfvertrouwen en de week erna slaan alle twijfels toe. Robert wil zelf ook echt gaan proberen de Marathon te lopen en zijn plan veranderd iedere keer weer. Dagmar twijfelt aan het geringe aantal kilometers in haar schema, Japke loopt eerst nog de Marathon in Berlijn en haar vakantie in het bergachtige Italië komt er ook nog tussen door. Jorian is ook net terug van vakantie en ook hij liep tijdens zijn vakantie minder goed.

team robert hardlopen.jpg

Al met al zijn er echt wel twijfels, maar dat mag en dat hoort volgens mij bij de Marathon. Ik heb zelf nu al twee lange duurlopen niet goed kunnen volbrengen en ook dat is wel een dingetje in mijn hoofd aan het worden. Ik denk echt wel dat het goed komt hoor, gewoon weer wat discipline erin gooien en geen blessures krijgen. Kom maar op New York.

team robert back.jpg

Omdat we met team Robert niet heel veel trainingen echt samen doen vonden we het wel leuk om in het begin wat foto’s te maken die je in deze blog ziet. Daarna hebben we lekker 13 kilometer in het mooie Maxima park te Utrecht gelopen.

Keep on running in a free world

P.s. aanstaande woensdag zitten team Robert en team Susan live in de studio bij het Facebook live event van Runner’s World Magazine. Als team zijn we wel niet in beeld maar Robert, Susan en een aantal deskundigen zitten klaar om al jou Marathon vragen te beantwoorden. Wij zullen uiteraard proberen om af en toe door het beeld te rennen.

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: