Spring naar inhoud

Hee jij daar hardloopvrouw, lang zal je leven!

Vandaag is ze jarig, wie kent haar niet, wie heeft er niet een mening over haar, ik ook hoor en daarom een ode aan haar.

Het zal een paar jaar geleden zijn dat ik haar voor het eerst zag, zij was al een grote naam onder de hardloopbloggers en via een gezamenlijke kennis stelde ik mezelf voor. Wat een verassing dat ze ook wist wie ik was (ik keek al echt tegen haar op). Zij inspireert nog steeds duizenden mensen om te bewegen en liet al duizenden mensen de straat opgaan om te gaan hardlopen.

Zij heeft het hart op haar tong, zijn praat 30 zinnen per minuut op een manier die iedereen kan raken. Ik zag het al diversen keren gebeuren dat door een simpel gesprekje de harten van de mensen waar ze mee sprak open gingen. Ik zag het gebeuren bij kinderen, bij een medewerker van de Gamma en bij vele mensen om haar heen. Als zij met iemand praat weet ze iemand te raken.

Zij heeft altijd een mening, die wordt niet altijd gewaardeerd, maar het is haar mening. Zij loopt hard op haar manier, die manier is alles of niets, kapot gaan en doorgaan. Gebaande paden zijn lastig voor haar maar toch vind ze haar weg.

Ze kan als geen ander omgaan met mensen en ze kan als geen ander zichzelf afsluiten als dat nodig is.

Ik heb haar de laatste jaren echt leren kennen en bij mij heeft ze een fijne plek in mijn hart veroverd. Mijn hardloopvrouw is vandaag jarig.

Francien, gefeliciteerd met je verjaardag. Ik vind je een prachtmens!

10329850_687405188038581_6799471149764297855_o-1024x683.jpg

Ps. Ik kan het mezelf bijna niet voorstellen, maar als je niet weet wie Francien is. Francien is al jaren hét gezicht van Girlslove2run, het eerste succesvolle hardloopblog in Nederland voor jonge vrouwen.

De waanzinnige foto is uiteraard van Joyce Bongers

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “Hee jij daar hardloopvrouw, lang zal je leven! Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: