Spring naar inhoud

Opeens gaat het hard, aftellen naar de New York Marathon

Zaterdagochtend 8 uur, Junior kijkt wat tv op deze druilige herfstochtend. Ik zit achter mijn laptop en lees het nieuws, daarna surf ik wat op het web en denk bij mezelf laat ik eens kijken op de website van de New York Marathon. In het hele New York Marathon/ Vifit Sport traject wat al maanden geleden is gestart ben ik nog niet een keer zenuwachtig geweest. Op de website hoe lang het nog duurt, ik lees het hardop, zesendertig dagen, acht uur, eenendertig minuten en tweeëntwintig seconden. Het komt binnen en ik heb voor het eerst een gevoel van spanning omdat het nu echt dichterbij komt.

new york marathon 2017

Het voelt echt al als lang geleden dat de eerste aanraking met het project er was. In mei was er de kennismaking met het project en in juni kreeg ik te horen dat ik een van de gelukkigen was die mee mocht, man wat een te gek bericht was dat. Op 19 juni begon mijn schema en dat is voor een marathon een lang schema. De beide teams kwamen steeds vaker bij elkaar en morgen hebben we onze laatste gezamenlijk voorbereiding de Singelloop in Breda.

Ik was tot nu toe niet bezig met hoe lang het nog duurt, globaal weet ik natuurlijk heel goed dat ik op 1 november afreis naar de Big Apple maar ik telde de dagen niet.

Nu ik vandaag opeens zag dat het nog maar 36 dagen tot aan de start is begon het toch echt te kriebelen. Morgen is het oktober en november is Marathonmaand en dat is nu dus opeens snel. Ik heb er zo veel zin in, New York, New York! Ik kan gewoon bijna niet wachten en leef er intens naar toe. Nu is het een kwestie van mijn schema afmaken en vooral heel blijven.

team robert achterzijde.jpg

Morgen eerst nog een halve marathon lopen in Breda en weer genieten met de fantastische mensen die mee afreizen naar de USA. Alle teamleden bereiden zich op hun eigen manier voor en dat is echt leuk om te volgen. Ik ga morgen samen lopen met Monique, we hebben een ongeveer tempo afgesproken en zullen eens kijken of we dit vast kunnen houden. We willen namelijk niet té snel en dat kan nog wel eens een probleem worden als we het naar onze zin hebben.

De eerste kriebels zijn er en ik, ik heb er zin in!

Keep on running i a free world

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

4 gedachten over “Opeens gaat het hard, aftellen naar de New York Marathon Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: