Spring naar inhoud

De wintercollecties komen eraan!

De herfst is echt in het land en we genieten natuurlijk nog na van de mooie zonnige dagen die we nog hebben gehad. Toch gaat het kouder worden en het duurt niet lang meer voordat we weer in longsleeves, lange tights en jasjes rondrennen. De Merken zitten niet stil en hebben hun herfst en winter collectie al helemaal klaar. Diversen merken, diversen stijlen voor ieder wat wils.

Odlo
Oldo’s herfst- en winterloopcollectie geeft speciale aandacht aan zichtbaarheid. Odlo werkt met reflecterende stroken en prints, en heldere kleuren om je zichtbaarheid en veiligheid te garanderen. Frisse kleuren dat lijkt bij Odlo voor de komende winter in ieder geval het beeld te worden, knal geel, knal roze en verder heeft Odlo uiteraard weer stijlvolle Scandinavische ontwerpen in het assortiment.

odlo najaar 2017

In je loopkleerkast voor het herfstseizoen mag een licht jasje als de Zeroweight niet ontbreken. Dit ultralichte en technische Softshell 3L-jasje biedt je de bescherming tegen de weerselementen die je nodig hebt, zonder extra gewicht dat je vertraagt. Informatie vind je op de Odlo website.
zeroweight odlo.jpg

Asics
Ook de Japanners zetten weer in op reflectie en borduren verder op de succesvolle Lite Show collectie. Asics is druk bezig met nieuwere, hippere ontwerpen en slagen daar zeer goed in. Zeker in de nieuwe dames collectie zie je de vernieuwing terug in strakke (urban) designs met een totaal ander benadering dan wat ze voorheen deden. Ik focus natuurlijk op hardloopkleding maar de fitness collectie is zeker de moeite van het bekijken waard, ook daar geld dat de kleding voor de meiden het meest verfrissend is.

asics fw 2017 lite.jpg

De Lite Show collectie bestaat uit een hele uitgebreide serie inclusief schoenen waarin zichtbaarheid door middel van reflectie de boventoon voert. De grafische prints zijn allemaal super reflecterend wat de veiligheid verhoogd. Daar aan gekoppeld zit natuurlijk het vertrouwde gevoel van kwaliteit die bij Asics past. Meer informatie vind je op de Asics website.

lite show.jpg

Craft
Het Zweedse merk Craft staat bekend om de functionaliteit maar durft de laatste jaren toch ook wat meer uitgesproken designs te laten zien. Nieuw zijn de regen jasjes speciaal voor hardlopers. Het Repel Jacket is wind- en waterdicht en speciaal uitgerust met openingen op transpiratiezones voor extra ventilatie en voorzien van getapete naden op kwetsbare plaatsen.

Craft_Repel_Woman_Orange1.jpg

Het jack is gemaakt van duurzaam en elastisch materiaal en bestaat uit drie lagen met een technisch membraan dat zorgt voor een optimaal evenwicht tussen bescherming en ventilatie. Meer informatie vind je op de Craft website.

Craft_Repel_Jacket_Man_Stretch.jpg

Ik zelf vind het altijd erg leuk om te ontdekken wat er voor nieuws aankomt. De merken proberen natuurlijk zichzelf te vernieuwen maar of dat dit altijd aansluit bij je eigen smaak is nog maar de vraag. De tijd dat sportkleding alleen maar functioneel hoefde te zijn licht wat mij betreft gelukkig achter ons, het mag gewoon ook mooi zijn.

Ik ga zometeen eerst eens op de website van Ikea kijken bij de garderobekasten voor ik maar aan iets nieuws denk wat hardlopen betreft.

Keep on running in a free world.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “De wintercollecties komen eraan! Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: