Spring naar inhoud

New York, check. Wat ga ik doen, waar ga ik hardlopen?

Het is vandaag precies een week geleden dat ik in New York de Marathon liep. Een mooie dag om terug te kijken en vooruit te kijken. Ik kan terug kijken op een Runner’s High die ruim een week duurde en nu die weg is kan ik verder kijken. In deze week heb ik iedereen die het wilde horen en ook degene die het niet wilde horen alles verteld over het New York avontuur. Toch was dat gek, je kunt namelijk niet alles vertellen over hoe het voelde, daarvoor moest je er bij zijn. Dat ik er vol van zat was duidelijk maar nu is tijd om weer verder te kijken. Op naar volgende plannen.

i-s2psq8q.jpg

Na New York weet ik in ieder geval zeker dat ik weer een Marathon wil gaan lopen. Waar, ik heb nog geen idee, maar buitenland heeft echter wel mijn voorkeur. Ik heb ontdekt dat het een hele mooie manier is om een stad te ontdekken. Van een hardloopdip is op dit moment duidelijk geen sprake, eerder het tegenovergestelde.

Hardlopen
Naast een Marathon staan er natuurlijk weer een aantal mooie evenementen op de planning om te beginnen met de Saucony halve Marathon van Egmond die in het begin van het volgende jaar alweer is. Daar kijk ik naar uit, vorig jaar moest ik deze door een longontsteking helaas afzeggen. Ook de Zandvoort Circuit Run zal wel weer op de planning komen maar verder heb ik werkelijk nog geen idee waar ik ga lopen. Buiten de evenementen loop ik natuurlijk gewoon minimaal drie keer in de week met heel erg veel plezier. Soms alleen vaak, met andere lopers, dat is toch wat ik het leukste vind. Ik plan niet zo heel veel. Ik kijk wel hoe het gaat en wat er op mijn pad komt.

Bloggen
Ja bloggen gaat gewoon door op de manier zoals ik deed. Ik schrijf wanneer ik er zin in heb, over hardlopen, evenementen en materiaal. Ik beleef er nog steeds veel plezier aan en (en dat is mijn verdienmodel) ik ontmoet ontzettend veel fijne mensen. Dat hardlopen en bloggen daarover een uit de hand gelopen hobby is mag duidelijk zijn. Bijna iedere dag ben ik ermee mee bezig maar nog steeds met enorm veel plezier.

Nieuwe baan
Wat er ook zeker moet gaan gebeuren op korte termijn, is die nieuwe baan. Inmiddels zit ik toch al weer even thuis door een reorganisatie en het wordt tijd dat dit gaat veranderen. Daar moet ik nu de focus gaan leggen want er moet wel gewoon geld binnenkomen natuurlijk. Ik heb al wel wat gesprekken gehad maar iets concreets is er nog niet uitgekomen. Maar ik ben positief en weet zeker dat dit goed gaat komen. Het mooiste zou zijn als ik een baan zou vinden die direct te maken heeft met al het bovengenoemde. Wie weet wat er gaat gebeuren.

Voor nu, keep on running i a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “New York, check. Wat ga ik doen, waar ga ik hardlopen? Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: