Spring naar inhoud

Je mooiste hardloop herinnering aan de muur

Je doet als hardloper natuurlijk aan wedstrijdjes mee. Soms heb je een lokaal evenement in de buurt van 5 of 10 kilometer door de woonwijk. Soms loop je ergens wat al meer indruk maakt, de Singelloop Breda of de Dam tot Dam loop bijvoorbeeld. Heel soms loop je ergens en dat maakt zoveel indruk dat je het nooit wil vergeten en een mooie herinnering is daarbij iets blijvends.

printmyrun medal

Dat mijn laatste Marathon in New York indruk heeft gemaakt zal jullie niet ontgaan zijn. Ik wilde mijn dik verdiende medaille graag op een speciale manier bewaren en niet op het haakje bij alle anderen. Een mooie plaats had deze dikke plak eremetaal wel verdiend. Op internet ontdekte ik Print My Run, dit bedrijf maakt hele mooie prints van diversen hardloopevenementen en ook New York stond daar tussen.

printmyrun detail

Hieronder lees je wat je jongens achter dit bedrijf zelf vertellen
Print my run is een initiatief van Erik en Pieter – twee jongens die dol zijn op hardlopen en (samen) regelmatig een run lopen. Combineer de gezamenlijke passie voor hardlopen met Eriks vormgeefkunsten en je krijgt gave prints van runs in binnen- en buitenland!

In 2016 liep Pieter zijn eerste marathon – de marathon van Berlijn. Hij was zo trots als een pauw toen hij na 3 uur, 30 minuten en 18 seconden over de finish kwam. Bij de finish kreeg hij een prachtige medaille. Nadat hij 3 dagen met de medaille om z’n nek door Berlijn had gelopen, kwam thuis in Nederland de medaille al snel aan het prikbord te hangen. Naast de tientallen medailles van andere runs. Dat verdiende zijn prestatie niet! Maar een medaille ophangen in de woonkamer ging hem ook weer net te ver. Waarom niet een gave print met daarop de route van de marathon? Mét zijn finishtijd daarop natuurlijk!

Erik heeft zijn eigen grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in het vormgeven van informatie. Zo is Print my run geboren. Samen met zijn collega Thijs ontwerpt Erik vanuit zijn studio nu de prints voor de mooiste runs in binnen- en buitenland.

Ik kreeg deze week mijn print kompleet ingelijst binnen en vind hem echt fantastisch. Voor New York kon ik kiezen uit drie verschillende ontwerpen. Ik twijfelde best wel, er was er een die wat grillig was en met de gele accenten het beste bij ons kleurrijke interieur zou passen. Toch koos ik voor de klassieke uitvoering die in mijn gedachte het beste bij New York past. Mijn medaille hangt ervoor en ik vind het zo tof om deze combinatie te zien.

printmyrun mari

Gisteren plaatse ik een post op Instagram en kreeg zoveel reacties dat ik daarom hier wat meer wilde vertellen over dit mooie initiatief. Op PrintMyRun vind je de meest uiteenlopende prints van wedstrijden. Van de New York Marathon tot aan de Jungfrau Marathon. je kunt kiezen uit verschillende opties in formaat, wel of niet ingelijst en wel of niet gepersonaliseerd. Na bestelling wordt je print in korte tijd afgeleverd door een fietskoerier.

printmyrun def muur

Mijn lijst hangt (na wat verschillende locaties in huis te hebben bekeken) inmiddels aan de muur en ben er echt heel blij mee, New York ging ik sowieso al niet vergeten maar nu is het ook voor altijd zichtbaar.

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “Je mooiste hardloop herinnering aan de muur Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: