Spring naar inhoud

Hardloop kerst cadeautjes

De sint is jullie huis voorbij gegaan en de kerstman maakt zijn opwachting. Jij hebt weer mazzel en hebt een lootje getrokken voor die hardloper uit de familie. Die hardloper heeft natuurlijk al bijna alles want die loopt al zo lang. Toch kun je hem of haar echt nog wel ergens mee blij maken. Ben je nog op zoek naar de leukste, beste, mooiste of meest praktische hardloopcadeaus. Voor ieder budget geef ik wat cadeau tips.

Kalenji Run light
Voor mij was het nieuw het Run light van Kalenji (Decathlon). Ik liep altijd wel met verlichting maar die was altijd om goed zichtbaar te zijn voor andere. Met deze verlichting ben je niet alleen goed zichtbaar maar zie je ook heel erg goed waar je zelf loopt. Ik merk het als ik met een grote groep mensen in het donker loop dat ze steeds vaker bij mij in de buurt willen lopen en niet alleen voor de gezelligheid ook voor het licht. De wintermaanden zijn donker en veiligheid staat voorop. Op dit moment is er geen betere verlichting (prijs/kwaliteis verhouding meegenomen) dan deze oplaadbare Run light. De Run Light is er in twee versies, de meest veelzijdige vind je hier.

Kalenji Run Light Mari Durieux.jpg

Wegwerpregenjasjes
Vergeet vuilniszakken voor bij een wedstrijd om warm te blijven. Ik heb standaard een voorraad wegwerp regenjasjes in huis, wegwerp regenjasjes van de Hema, Xenos, Action (maakt niet uit als het maar goedkoop is). Deze jasjes zijn superklein opgevouwen en houden je met een comfortabele pasvorm warm en droog in het startvak. Voor éénmalig gebruik maar wel ideaal om in huis te hebben

Bodywarmer
Het fijnste kledingstuk in de winter. Vaak is het fris maar eenmaal aan het lopen is een winterjack te warm. Een bodywarmer is een ideale tussenvorm, je armen worden vrij snel warm maar je core heeft er meer moeite mee. De Bodywarmer is weer helemaal hot.

Falke body warmer mari durieux.jpg

Jaybird Run oorddopjes
Na een lange zoektocht naar de perfecte oordopjes ben ik uitgekomen op de Jaybird Run. Als je nog niet overtuigd bent lees je mijn review die ik een tijd terug al schreef. Lopen met muziek was nog nooit zo fijn

Jaybird Run Mari Durieux.jpg

Ondershirt
Naast de bodywarmer is een goed ondershirt in de winter ook echt een must have. Gelukkig worden er ook hele mooie gemaakt tegenwoordig. Superfunctioneel, transpiratie wordt afgevoerd, anti zweetlucht spul erin verwekt en optimale temperatuurcontrole.

Odlo ondershirt.jpg

Proefles yoga
Ik heb afgelopen jaar best wat uren in de sportschool doorgebracht en een van die uren besteede ik aan Yoga. Ik wist het al langer maar nu weet ik het zeker, Yoga is een hele fijne aanvulling op het hardlopen. Een proefles cadeau bon bij de lokale Yoga school is een top cadeau.

Maak een verrassingspakket.
Koop een leuk hardloopboek (genoeg keuze hier), koop wat gelletjes, een runner’s world magazine, herstelvoeding, misschien nog een mooie print van een wedstijd (Print My Run) en pak het leuk in, succes gegarandeerd.

Verassing hardlooppakket mari durieux.jpg

Zet iemand in beweging
Als je nu iemand aan het hardlopen wil krijgen schrijf je die persoon natuurlijk gewoon in voor een mooie hardloopclinic of een van de vele iRun of start to run cursussen. In het nieuwe jaar starten er weer op vele locaties in het land nieuwe trainingen.

Genoeg inspiratie om die hardloper met kerst blij te maken! Heb jij nog cadeau wensen?

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: