Spring naar inhoud

Laat je eigen hardloopdroom uit komen

Ik maakte vorig jaar een dream, beyond dreams mee in New York. Eerlijk is eerlijk ik droomde niet eens van dit doel omdat het echt onbereikbaar was in vele opzichten. Toch gebeurde het en ik liep op 5 november de new York Marathon en heb daar een karrenvracht aan goede herenigingen aan.

mari durieux vifit sport new york droom

Afgelopen donderdag hadden we een kleine reünie met alle New York gangers bij Friesland Campina in Wageningen. De avond begon met een korte run op de nabijgelegen atletiek baan, helaas kon ik zelf niet meelopen (daar later meer over). Het was supertof om iedereen weer te zien en bij Campina (de producent van Vifit Sport) kregen we een mooie interactieve rondleiding door een mooi engels sprekende spanjaard van de R&D afdeling. Gevolgd door een tasting van nieuwe producten werden we helemaal op de hoogte gebracht hoe het er bij Campina aan toe gaat, van gras naar in het glas.

Kort hierna keken we gezamenlijk nog alle filmbeelden die er in New York waren gemaakt en ondanks dat iedereen als vanouds weer genoeg praatjes had werden we er ook een beetje stil van. Het avontuur wat we daar samen hebben beleefd was zo bijzonder en dat was deze avond weer zichtbaar.

Ook kregen we de nieuwe campagne van Vifit Sport te zien waarin het avontuur nog een stapje groter kan zijn. Dit jaar gaat Vifit Sport dromen waar maken en misschien wel jou droom. Susan Krumins gaat je erbij helpen en het enige wat jij hoeft te doen is jouw droom te verwoorden in een kort filmpje van 30 seconden.

Ik heb al wat leuke filmpjes gezien maar jullie mogen echt groter dan groots denken. Een Marathon in Londen of New York is natuurlijk te gek, maar dit is je kans om echt echt nog groter te maken. Denk groot en voorbij je eigen fantasie, het gaat echt om het waarmaken van dromen! Wat denk je van een hardlopen met Usain Bolt door Jamaica of hardlopen met Mel C van de Spice Girls terwijl je alle Spice Girls liedjes samen zingt of op het Monza Circuit proberen jou eigen breaking 2 of breaking 4 uit te voeren. Wat mij zelf leuk lijkt is met Animal van de Muppets eerst een paar rondjes te lopen en dan nog een drum marathon als afsluiting. Ik weet ook wel dat dit eigenlijk onmogelijk is maar hé, het is een droom en wie weet kan het wel! Maar goed ik doe niet mee want ik mocht al een te gek avontuur beleven en nu is het jullie beurt.

Nu hoor ik je denken, een filmpje maken dat is toch super lastig. Dat valt wel mee, denk creatief en vraag eventueel hulp met het schieten van de beelden. Kijk snel op de speciale pagina van Runner’s World Magazine en Vifit Sport. Ga aan de slag en droom alvast van jou droom.

Doe mee hoor het is echt een te gekke kans! Als jij je sportdroom waar mag maken, hoe zou die droom er dan uit zien?

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “Laat je eigen hardloopdroom uit komen Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: