Spring naar inhoud

Solar energie van Adidas

Ik zal het maar meteen zeggen, ik ben verwend! Ik word nogal eens een keer uitgenodigd op een event en gisteren avond had ik de eer om ontvangen te worden door Adidas. Het Duitse merk met de drie strepen heeft een nieuwe hardloopschoen uitgebracht en daar gaat de komende weken flink wat aandacht aan besteed worden. De Solar Boost is het schoeisel waar alle energie ingaat en net zo hard uitkomt.

138

Vrijdag avond en ik zit met Monique (Running with Mo) in de trein naar de hoofdstad. Terwijl de Toppers een concert geven in de arena proberen wij een OV fiets te bemachtigen wat helaas niet lukt. Na een sprintje weten we uiteindelijk wel de juiste tram te pakken te krijgen en kunnen onze inmiddels bloedhete reis vervolgen. Eenmaal aangekomen bij Het Gymlokaal worden we ontvangen door de mensen van Adidas. Hier scheiden de wegen van Monique en mij zich. Zij naar de dames kleedkamer, ik naar de heren kleedkamer. Even later staan we geheel in het nieuw en zijn we helemaal klaar om de avond te beginnen. Leuk detail van deze avond voor mij, na bijna twee jaar loop ik Kelly van Runninggirls.nl weer tegen het lijf. In 2016 liepen Kelly en ik samen een halve marathon in Disneyland Parijs en zijn we contact blijven houden over van alles en nog wat. Nu na al die tijd zien we elkaar weer en dat is echt fijn. Maar goed, door naar het programma

003.jpg

Jip Vastenburg zit al te wachten in de sportruimte en wordt door Thomas van de Running Junkies Amsterdam ondervraagt. Een leuke Q and A volgt en Jip is zichtbaar op haar gemak. Tijd om te vertrekken. Na een kort stukje rennen door Amsterdam krijgen we een gedegen warming up en wat loopscholing. Leuk om te zien dat iedere atleet dat toch weer net anders doet. Ik doe mijn best om mee te doen maar het is ook een weerzien van diversen oude bekende dus er wordt ook nogal wat afgekletst. Verder met de route en een verfrissende tussen stop bij All4Running is meer dan welkom. De laatste etappe brengt ons naar de fotolocatie waar gigantische letters het woord SOLARBOOST vormen, foto time dus. Vanaf hier is het nog een klein stukje terug naar Het Gymlokaal en tikken we ongeveer 6 hete kilometers af, lekker rondje hoor.

135.jpg

Tijd om een cooling down te doen op het terras waar we nog verwend worden met de nodige drankjes en hapjes. Tegen de tijd dat ik eigenlijk weer met het OV naar ‘s-Hertogenbosch wil rijden krijg ik van Marcel (verantwoordlijk voor de atleten van Adidas) een lift aangeboden. Marcel woont in het naastgelegen dorp van mijn woonplaats. Dankbaar maak ik gebruik van het aanbod, niet zozeer omdat ik de trein vervelend vind, meer omdat de avond op deze manier fijn wordt afgesloten. De hele terug reis hebben we mooie gesprekken over sport en wat we hier nu zo mooi aan vinden. Wat het ons brengt en dan bedoelen we niet een paar schoenen maar meer vriendschappen, fijne mensen en ontzettend veel energie. Precies zoals de energie van die schoen waar ik vanavond op rond mocht rennen.

130

Thanks Adidas voor de uitnodiging, Jip Vastenburg voor de inspiratie, de Junkies voor de route, Marcel voor de verhalen en de lift en als laatste Pauline voor het warme welkom. Het was een mooie avond.

Keep on Running i a free world

Ps. als ik genoeg kilometers op de Adidas Solar Boost heb gemaakt verschijnt er op deze website een eerlijke review

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: