Spring naar inhoud

Hello Mister Incredible

Oké dit is toch een blog over mij en mijn hardloop passie, hoezo dan deze titel. Nou, simpel hoor. Als jullie vaker mijn blogs lezen weten jullie misschien dat ik een groot Disney fan ben. Getrouwd in Disneyworld Orlando, zoon die naar een Disney figuur vernoemd is en op mijn arm staat een quote van Buzz Lightyear getatoeëerd.

Er zijn weer een hoop Disney films in aantocht zoals Wreck-It Ralph 2, Dombo en nu in de bioscoop, The Incredibles 2. Mister Incredible en zijn gezin worden weer gevolgd en als hardloper kun je natuurlijk jezelf helemaal identificeren met Dash. Goed daar was het sprongetje van Disney naar hardlopen.

ASICS-Disney-Workout

Wat is er nu leuk voor een Disney fan die van hardlopen houd? Nou hardlopen op Disney?Pixar Incredibles Themed hardloopschoenen van Asics. Disney en Asics hebben de handen ineen geslagen en brengen speciaal voor de Incredibles een serie, ja een hele serie, schoenen uit. Zo is er een Gel Nimbus, een Dynaflite en de (mijn favoriet) Gel Kenun Knit in de Frozone uitvoering. In totaal zijn er 5 schoenen met ieder hun eigen Asics/Pixar/Disney eigenschappen.

frozone

Asics heeft dit moment niet voor niets uitgekozen en schrijven er zelf het volgende over.

Onze bevolking is momenteel de minst actieve in de geschiedenis. Vooral kinderen: zij zitten liever achter een scherm dan dat ze buitenspelen. Dat is zorgelijk en voor ASICS reden genoeg om in actie te komen. Samen met Walt Disney daagt het sportmerk gezinnen uit om samen te gaan bewegen. De langverwachte Disney·Pixar film Incredibles 2 is hiervoor het startsein. Deze zomer zijn er speciale supertrainingen, -producten en -beloningen gebaseerd op de karakters van deze populaire film.

ASICS’ tagline I Move Me, staat symbool voor de nieuwe identiteit van het merk. Hiermee stimuleert ASICS mensen van alle leeftijden en niveaus te gaan sporten. I Move Me sluit aan bij de 70 jaar oude filosofie van ASICS: streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is dus geen verrassing dat ASICS zich nu inzet om gezinnen meer te laten bewegen. Dit doel sluit aan bij Disney’s Healthy Living commitment: gelukkigere en gezondere gezinnen door gezond eten en samen actief zijn.

ASICS-Disney-Trainers

Superkrachten video’s
ASICS ontwikkelde een serie supertrainingsvideo’s, gebaseerd op de superkrachten van de familie Parr, het iconische superheldengezin van de film Incredibles 2. Gezinnen werken hiermee de hele zomer onder andere aan hun superkrachten, lenigheid, snelheid en balans. Elke video biedt leuke en haalbare oefeningen voor het hele gezin.

Onderstaande video is de introductie van de samenwerking.

 

Ik zeg alleen maar “hello Mister Incredible”

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Hello Mister Incredible Plaats een reactie

  1. Heel cool! Hier ook een groot Disneyfan, als klein meisje gingen we er regelmatig heen en na heel lang zeuren bij mijn vriend gaan we eind deze maand toch naar Disney! Misschien kijken of ze daar de schoenen hebben 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: