Spring naar inhoud

Rondjes rennen over de Tilburgse Kermis

Opeens verscheen het op mijn tijdlijn, de Tilburgse Kermisrun, ik werd er meteen blij van. Vorig jaar zag ik de Tilburgse Kermis al eens door de lens van mijn fotocamera en was onder de indruk. De kleuren, de muziek, de enorme omvang van het kermisterrein, en uiteraard de mensen, van lachende kinderen tot volledig uitgedoste kermisgangers met een flink Tilburg Accent. Ik vond het prachtig en dit jaar is er iets unieks bij gekomen, op 29 juli is er de Tilburgse Kermisrun.

Tilburgse Kermis, top kleur

Wat houd de run in? Nou het gaat niet om wie er als eerste over de finish is en dat is maar goed ook. Plezier en beleving staat als hoofdzaak op het programma en die beleving ga je krijgen. Het volledige parcours word beetje bij beetje bekend gemaakt op de website en op Facebook. Wat zeker gaat gebeuren is dat je door en over Kermis attracties gaat rennen. Wat dacht je van niet één keer maar twee keer door de Cakewalk of wat te denken van de Bayern Rutsch, een gigantische glijbaan, waar je eerst op rent en vervolgens heerlijk naar beneden glijd. Het lijkt mij echt tof, stukje rennen dan door een attractie of bijzonder gebouw, oliebol onderweg en met je loopvrienden enorme pret beleven tijdens de run.

Zo loop je een prachtige route van 10 kilometer door de binnenstad van Tilburg en loop je o.a. langs het station, popcentrum 013 en door de boeiende Spoorzone. Als je de korte versie neemt dan kun je kiezen voor 5 kilometer.

IMG_1279.jpg

Ik was meteen enthousiast en ging meteen kijken of ik mee kon rennen. Helaas, helaas ben ik juist dan op vakantie. Jammer voor mij maar ik wilde er toch iets leuks van maken dus heb wat gefikst. Twee startbewijzen en die ga ik weggeven aan één van jullie.

Wat moet je ervoor doen, nou zoals gewoonlijk niet veel. Volg mijn pagina op Facebook en geef hieronder (of op Facebook) door met wie én waarom jij echt de Tilburgse Kermisrun niet mag missen. Je kunt meedoen tot en met maandag 16 juli op dinsdag maak ik de winnaar bekend.

Mocht je nu al zeker willen zijn van een startbewijs kun je natuurlijk ook al inschrijven via de site van de Tilburgse Kermisrun 

Succes en verheug je alvast op deze te gekke run!

Keep on running i a free world

 

Update de winnares is inmiddels bekend gemaakt op de Facebook pagina. Gefeliciteerd Willemijn Kuiken.

 

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

6 gedachten over “Rondjes rennen over de Tilburgse Kermis Plaats een reactie

 1. Ik krijg bezoek vanuit Groningen (Yorrick), die ik graag de kermis wil laten zien!! Ik sleep m graag 10 km achter me aan tijdens de run 😀

 2. Ik zou de Tilburgse kermisrun graag willen lopen met mn beste vriendin/hardloop coach veroniek van der biezen.2 jaar terug door haar motivatie begonnen met de 5 km vestingloop van den bosch.dit jaar weer gelopen en behaald en ben nu door haar uitgedaagd voor de eerste keer 10 km.wat is er mooier dan dit samen te doen op de kermisrun

 3. Ik zou graag met dochter Larissa over de Tilburgse Kermis willen lopen. Vorig jaar de Spoorzone Run gedaan en dat is ons goed bevallen. De Kermisrun is een mooie trainingsloop voor de Tilburg Ten Miles.

 4. Oh zo leuk! Ik had me in eerste instantie niet ingeschreven omdat ik de prijs behoorlijk vond. Maar inmiddels kan ik die dag ook helemaal niet meer, dus ik gun ze een ander!

 5. Ga de uitdaging graag aan met Mandy van Lierop-Leenders! Van 10 jaar geleden tot 1 jaar geleden, ofwel 30 kilo geleden, vond ze ergens de sportdrive om het héle roer om te gooien en er helemaal voor te gaan! Met wat support en hardloopgekte heb ik ze aangestoken met het hardloopvirus. Wat heeft ze het afgelopen jaar hard gevochten, gesport, gesport én gesport. Ontzettend veel respect voor haar (prestatie)! Inmiddels is ze fanatieker in haar hardlopen dan ik en trainen we voor de Tilburgse Ten Miles. Een mooie Tilburgse warming up met de kermis zou super gaaf zijn!

 6. Ooh super super gaaf! Ik ga die dag vanuit limburg met mijn hardloopvriendin naar de sauna in de buurt van tilburg.
  Wat is er nog gaver dan samen rennend over de kermis onze vakantie te beginnen.
  Dat is pas echt een top dag om ons 5 jaar samen hardloop lustrum te vieren.

  In die 5 jaar hebben we samen al heel wat wedstrijden in nederland bezocht en ook vele varianten..
  Maar tilburg en kermis hebben we beide nog niet gedaan…

  #gaaf
  #5jaar
  #hardloopvriendschap
  #kermis
  #sauna
  #FEESTJE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: