Spring naar inhoud

De zeven slechtste hardloopcadeaus!

Het einde van het jaar is nabij en de lijstjes vliegen je om de oren. Stemmen op de top 200 van je favoriete muziek lijst, ieder jaar toch weer dezelfde top 10. De beste boeken, films, series, maaltijden, restaurants, sokken, pizza’s en noem maar op. Ook onder de bloggers van alle rangen en standen zijn lijstjes een favoriete bezigheid en ja ik maak me daar ook graag schuldig aan. Om het tij te keren nu eens niet de beste, maar een lijstje met de meest stompzinnige cadeaus die je als hardloper maar kunt krijgen.

Mijn lijstje is samengesteld van echte producten die gewoon te koop zijn, weliswaar komen ze uit het verre oosten maar hé, Chinese restaurants zijn inmiddels ook gemeengoed!

Op de zevende plaats is in dit lijstje geëindigd, een uiterst subtiele telefoon houder voor tijdens het hardlopen. Jazeker, je draait je telefoon een kwartslag aan de pols en je kunt gewoon blijven bellen of ondertussen Netflix kijken. Geen enkel probleem met dit fantastische product.

telefoon

Op de zesde plaats hebben we iets voor de wat stoerdere mensen onder ons die eigenlijk niet zo stoer zijn. De Armsleeve is een uitkomst als het net te koud is voor een T-shirt en te warm voor een longsleeve. Deze arm warmhouders zijn dan de uitkomst omdat je, als het toch te warm is, je ze handig naar beneden kunt stropen. Voor de liefhebbers van tattoos, en die eigenlijk te bang zijn om er een te laten zetten, de Tattoo armsleeve.

tattoo.jpg

Op de vijfde plaats in deze geweldige lijst vinden we de Buff. Onder traillopers is dit al een heel normaal voorwerp, maar in de winter kunnen alle hardlopers er wel een gebruiken. In China hebben ze vele varianten die je echt onderscheiden zeg maar..

buff.jpg

De vierde plaats is weggelegd voor hardloopschoenen. Uiteraard kan een lijstje op een hardloopblog niet kompleet zijn zonder de meest innovatieve schoenen die er op dit moment te verkrijgen zijn. Vanzelfsprekend kijk ik dan naar een budget wat ons allemaal past en niet in de hoogste prijs regionen van de topmerken zit. Met deze schoen heb je waarschijnlijk nooit meer iets anders nodig, nou misschien een abonnement op de fysio.

schoen

We zijn in de top drie beland en het word alleen maar beter. Ken je het probleem, dat je met koude oren in het donker met een muziekje op wordt gebeld. Wat doe je dan? Het maakt niet uit hoe je staat te hannesen, het is niet meer nodig, de oplossing is er! Deze muts heeft bluetooth, een lamp en een speaker. Je kunt dus gewoon goed verlicht, met warme oren draadloos bellen en muziek luisteren. Dit is een instant succes, let op mijn woorden.

muts

Op de tweede eervolle plaats staat iets waar ik zelf echt blij van zou worden. De winter is niet mijn vriend, vraag mij wat ik het liefst in de winter zou doen en mijn antwoord is “een winterslaap”. Maak mij maar in de lente wakker. Te nat, te donker en vooral te koud. Nou aan die koude voeten komt nu een einde. Deze voeten warmers stop je gewoon in je favoriete running schoen (zie de vierde plaats) en de batterijhouder bind je om je enkel. Nooit meer koude voeten… hooguit kortsluiting

zooltjes

En dan nu, tromgeroffel please.. De eerste plaats de plaats waar ieder product had kunnen staan omdat de volgorde totaal willekeurig is. Maar…. Het was wel spannend. Maar toch ook fijn. Maar zoals bij elke wedstrijd, Kan er maar één de winnaar zijn

Op de eerste plaats is de drankgordel voor iedere beschaafde hardloper geëindigd. Dit product is zo doordacht, innovatief, vernieuwend en vooral onderscheidend, mag ik een dik applaus voor de drankgordel.

bierbuik

Mocht je dus nog een cadeautje voor onder de kerstboom willen kopen, kijk dan lekker rond in de winkel of op het internet. Voor iedereen is er wat leuks. Deze lijst hierboven is natuurlijk pure onzin, al zijn de artikelen echt te koop. Blijf lekker lopen allemaal in december en doe dat met plezier!

Keep on running i a free world.

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: