Spring naar inhoud

Wie zegt u, Nynke Cuperus?

Wie is Nynke Cuperus hoor ik je denken. het is een ieder geval een naam die blijft plakken in je hoofd, de dame in kwestie trouwens ook. Ik ga terug naar april 2017. In deze maand ben ik op een woensdag in Breda, om een avond die in het teken staat voor Wings For Life bij te wonen. Dat is de eerste keer dat ik Nynke tegen kom, een vrolijke blonde dame waarvan de glimlach ervoor zorgt dat je zelf ook enthousiast wordt als ze iets vertelt.

mari durieux Nynke Cuperus

Vanaf die avond volgen Nynke en ik elkaar op Instagram. Ik zie Nynke van links naar rechts vliegen door heel Nederland, niet zozeer als hardloopster maar wel als razende reporter om verslag te maken van verschillende activiteiten. Tussendoor is ze op vakantie, aan het hardlopen maar vooral op zoek naar wat ze echt wil. Dat laatste heeft ze sinds kort gevonden, verhalen van mensen vertellen. Die verhalen vinden hun weg via Omroep Brabant en sinds vandaag ook op haar eigen blog.

Ik vind het een eer dat mijn verhaal haar blog opent. Alweer een tijdje terug was Nynke in Den Bosch en ik liet haar mijn stad zien en ergens in een knus café op de zondagochtend vertelde ik mijn verhaal voor haar camera, het verhaal van Rocker naar Runner.

Dat verhaal heeft ze nu uitgewerkt en is terug te lezen op www.NynkeCuperus.com

Nynke, fijn mens dat je bent, succes met alles wat er op je pad gaat komen.
Liefs Mari en… Keep on running i a free world.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “Wie zegt u, Nynke Cuperus? Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: