Spring naar inhoud

Meimaand Run Gear Maand

Hardloper, gadgetfreak, materiaal liefhebber, dat ben ik ten voeten uit. Als ik mezelf op een nieuwe hobby stort dan ga ik daar vol voor. Zo begon ik ooit aan het verzamelen van Toy Story, mijn all time favorite movie, merchandise en voor ik het wist had ik een kamer vol met Tot Story Speelgoed keurig opgesteld in kasten. Zo was ik in de tijd dat ik nog drumde altijd bezig met mijn materiaal, altijd op zoek naar de juiste stokken om mee te spelen. Geloof me drumstokken komen in nog meer soorten, maten en merken dan hardloopschoenen. De perfecte drumstok heb ik in die meer dan dertig jaar overigens nooit gevonden. Sinds vorig jaar houd ik mezelf ook bezig met het creëren van korte video’s, je voelt het al aankomen, ook daar is het materiaal een hot item. Ieder filtertje wat ik denk nodig te hebben heb ik inmiddels in mijn bezit, lenzen, statieven, gimballs en drones staan klaar om ieder moment van de dag te kunnen gebruiken.

meimaand gearmaand

Ik vind het nu eenmaal leuk om mezelf daarin te verdiepen en er alles over te lezen. Zo was er in de Slagwerkkrant, zeg maar het Runner’s World Magazine voor Drummers in de zomer altijd de gear special. Dat was de editie waar ik naar uitkeek, vele pagina’s vol met de nieuwste drumsets en bekkens, ik smulde daarvan. Ook de specials in Runners World Magazine over schoenen en kleding, ik lees dat graag.

Uit deze interesse komt ook voort dat ik zelf graag over mijn materiaal praat en schrijf. Vandaar dat de mei maand nu gear maand wordt. Van schoenen tot hardloophorloges, van oordopjes tot gelletjes, deze maand wil ik het allemaal bespreken. Sommige spullen zijn als testexemplaren beschikbaar gesteld andere heb ik gewoon zelf aangeschaft. In alle gevallen is het mijn eigen mening over de gear zonder tussenkomst van marketing afdelingen.

Wat komt er aan deze maand aan bod, onder andere Brooks schoenen en kleding, Adidas en Nike schoenen, Osprey hardlooprugzakken, Polar Vantage V horloge plus hartslagband, Jaybird Tarah Pro oordoppen, diversen gelletjes, Asics Metarun schoenen en 361º weg- en trail-schoenen.

Bij geen van de producten ging ik over één nacht ijs. Het Polar Horloge draag ik al bijna een half jaar en kan nu echt wel een goede gebruikers review geven. Op alle schoenen heb ik inmiddels al vele kilometers gelopen en heb daar wel een mening over gevormd.

De eerste review die er aan komt is van de Jaybird Tarah Pro, oordoppen.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: